Antena Meniu Search
x

Foto Mama care și-a ucis o fetiță de 4 ani și un băiețel de 10, în timp ce venea de la o petrecere, s-a predat poliției din Marea Britanie

Mama care și-a ucis doi copii într-un accident rutier, o fetiță de 4 ani și un băiețel de 10, s-a predat poliției din Marea Britanie. Femeia trebuia să se prezinte în fața judecătorilor atunci când a fost dată dispărută.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 18:09

Poliția din Regatul Unit a confirmat faptul că femeia, în vâstă de 35 de ani, s-a prezentat de una singură la o secție de poliție din Aylesbury. Acesta urmează acum să-și afle pedeapsa, după ce vor fi clarificate toate circumstanțele care au dus la tragedie.

Și-a ucis doi copii în timp ce venea de la o petrecere

Judecătorul Francis Sheridan a fost cel care a emis un mandat de arestare pe numele femeii și a cerut ca autoritățile britanice să pună porturile și aeroporturile în alertă. "Cel mai probabil va fugi în Irlanda. Acesta este un caz trist, dar a pleca în mod secret pentru a scăpa de acuzații este, în opinia mea, ceva tactic", a declarat el, săptămâna trecută.

Tragedia s-a petrecut pe data de 9 august, în jurul orei 22:00, ora locală. Mary McCann, în vârstă de 35 de ani, se afla la volanul unui autoturism Vauxhall Astra atunci când s-a izbit cu putere de un camion. Fiul ei "supererou", Smaller, în vârstă de 10 ani, a murit în urma impactului devastator, alături de surioara lui, Lilly, care avea doar patru ani. Înmormântarea micuților a avut deja loc, săptămâna aceasta.

Imediat după accident, Mary McCann fost dusă la spital în stare de șoc, alături de cel de-al treilea copil al ei, care a scăpat cu viață. Potrivit The Sun, un membru al familiei a povestit că femeia se întorcea de la o petrecere din Londra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mama care și-a ucis o fetiță de 4 ani și un băiețel de 10, în timp ce venea de la o petrecere, s-a predat poliției din Marea Britanie