Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Mama îl bate pe tatăl meu cu dizabilități. Ajutați-l". O fetiță de 13 ani a devenit înger păzitor pentru tatăl ei, în Italia

O copilă de 13 a devenit înger păzitor pentru tatăl ei cu dizabilități. Fetița a sunat la poliție și a cerut ajutor disperată, după ce mama ei a început să-l bată pe bărbatul care nu se putea mișca sau apăra. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 17:52

O fetiță de 13 ani a devenit înger păzitor pentru tatăl ei, în Italia
O fetiță de 13 ani a devenit înger păzitor pentru tatăl ei, în Italia - Profimedia

Copila de 13 ani a sunat la urgențe pentru a raporta că tatăl ei cu dizabilități a fost atacat fizic de mama ei. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au găsit-o pe femeie urlând la bărbatul cu dizabilități, potrivit Fanpage.it.

Copilă de 13, înger păzitor pentru tatăl ei cu dizabilități

Fetița ar fi asistat la întreaga scenă șocantă. În ciuda prezenței ofițerilor, femeia a continuat să țipe și să-l amenințe pe soțul ei cu moartea, manifestând o atitudine foarte agresivă chiar și față de polițiști. A fost imobilizată cu greu și dusă în arest.

Articolul continuă după reclamă

"Mama îl bate pe tatăl meu cu dizabilități. Ajutați-l", ar fi spus la telefon copila.

Mărturiile vecinilor i-au șocant pe polițiști. Nu ar fi prima dată când femeia recurge la un astfel de tratament, iar din apartamentul lor s-ar fi auzit foarte des țipetele femeii, care locuia împreună cu soțul și fiica ei. Bărbatul ar fi fost abuzat de ani de zile de către femeia cu care își împărțea viața.

Femeia a fost arestată pentru violență domestică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Mapamond » "Mama îl bate pe tatăl meu cu dizabilități. Ajutați-l". O fetiță de 13 ani a devenit înger păzitor pentru tatăl ei, în Italia