Antena Meniu Search
x

"Mama nu mai mişcă". Femeie ucisă de soţ, chiar în faţa fiicei lor de cinci ani. Micuţa a bătut la uşa vecinilor ca să ceară ajutor, în Italia

Gelozia i-a luat minţile unui bărbat, care şi-a ucis soţia chiar în faţa fiicei lor de doar cinci ani. Omul nu suporta faptul că partenera sa de viaţă era maseuză, iar din această cauză între cei doi izbucneau deseori certuri.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 13:47

"Mama nu mai mişcă". Femeie ucisă de soţ, chiar în faţa fiicei lor de cinci ani. Micuţa a bătut la uşa vecinilor ca să ceară ajutor, în Italia - Shutterstock

Ultima însă avea să îi fie fatală femeii. Yu Yang, 36 de ani, şi-a înjunghiat soţia, duminică, în cartierul Quadraro, din Roma, Italia. „Mama nu mai mișcă”, a spus copila femeii ucise, după ce a bătut la ușa vecinilor.

Şi-a ucis soţia în faţa fiicei lor

Micuţa de cinci ani a fost martor a întreaga scenă. A asistat mai întâi la cearta dintre părinți și apoi și-a văzut mama înjunghiată în abdomen de tatăl ei. Bărbatul, de naționalitate chineză ca și victima, a fost arestat în cursul nopții de poliție. Se afla în Roma din ianuarie și venise în Italia împreună cu fetița, ca să fie cu soţia lui. Ei locuiau împreună într-un apartament cu alte două fete, scrie Fan Page.

„Acum zece zile s-a făcut zarvă și am văzut-o ieșind pe palier și târând-o pe fetiță după ea. Am crezut că a plecat de acasă. Motivele? Nu știu, la noi a fost doar bună dimineața și bună seara”, a povestit un vecin. „În ultimul timp i-am auzit certându-se des, nu am înțeles ce spuneau pentru că vorbeau în chineză. Aseară am auzit țipetele unei femei venind din apartament, urmate de un zgomot neobișnuit de parcă cineva mută niște mobilier. După aceea, cineva a deschis ușa și a strigat pe scări”, a declarat un alt locatar.

Bărbatul a fost oprit de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței sale. Avea rucsacul pe umeri și, cel mai probabil, încerca să scape. Avea pașaportul la el. Bărbatul este cercetat acum de omor voluntar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Mama nu mai mişcă". Femeie ucisă de soţ, chiar în faţa fiicei lor de cinci ani. Micuţa a bătut la uşa vecinilor ca să ceară ajutor, în Italia