Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Mami, mi-a dat foc!". Copil de 6 ani, incendiat cu benzină de un vecin, în timp ce se juca în curtea casei din SUA. Agresorul, un băiat cu doi ani mai mare

O invitaţie la joacă avea să se transforme într-o scenă de groază pentru un copil de şase ani din Connecticut, după ce a fost incendiat de un alt copil, care îi era vecin. Atacatorul a stropit cu benzină o minge de tenis, apoi i-a dat foc şi a aruncat-o pe faţa victimei. 

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 14:51

Dominick Krankall se juca în curtea casei în momentul în care a fost agresat de un vecin cu doi ani mai mare. Acesta din urmă a folosit benzina din magazie pentru a stropi o minge de tenis pe care avea să o folosească pentru a-şi ataca vecinul, scrie New York Post.

„De îndată ce a coborât scările, atacatorul i-a strigat numele și l-a atras după colț sub pretextul că vor să se joace. În câteva secunde s-a întors după colț țipând: Mami, mi-au dat foc! M-au aprins!. Ceea ce a făcut a fost să toarne benzină pe o minge de tenis, a luat o brichetă, a aprins-o și a aruncat-o chiar în fața fratelui meu – și apoi a fugit lăsându-l să ardă", a spus sora băiatului, Kayla Deegan.

Familia copilului cere să se facă dreptate

Dominick a fost dus de urgență la unitatea de arși de la Spitalul Bridgeport, unde primeşte acum îngrijiri medicale şi tratament de recuperare. El este tratat pentru arsuri de gradul doi și trei la nivelul feței și piciorului. 

Tatăl său a spus că luna trecută Dominick a suferit o comoție după ce a fost împins de același copil. „Nu mă voi opri, totuși, până când acest copil nu va fi pedepsit, pentru că nu este în regulă. Am nevoie de dreptate pentru fiul meu”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Mami, mi-a dat foc!". Copil de 6 ani, incendiat cu benzină de un vecin, în timp ce se juca în curtea casei din SUA. Agresorul, un băiat cu doi ani mai mare