Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mărturia unei tinere de 17 ani care a supravieţuit după ce a fost atacată de un rechin: „Nu ştiam ce să fac, l-am înţepat în ochi"

Momente înfiorătoare pentru o tânără de 17 ani din Florida. Fata era la vânătoare de scoici în apele de pe plaja Keaton, când un rechin a atacat-o. Incidentul dramatic a avut loc joi. 

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 17:31

Adison Bethea a ajuns în stare gravă la spital, în urma atacului. Muşcătura a provocat „leziuni devastatoare ale ţesutului moale din piciorul drept”, potrivit unei declaraţii de la Tallahassee Memorial HealthCare, redactează CNN.

Adison a fost stabilizată când a ajuns la spital unde i-au fost efectuate intervenţiile chirurgicale de care avea nevoie. „Echipa de traumatologie a stabilizat-o, iar chirurgul a efectuat o intervenţie de urgenţă cu scopul de a restabili circulaţia normală a sângelui, în picior”, au declarat oficialii spitalului.

Cum a reuşit adolescenta să supravieţuiască atacului

„Nu ştiam exact ce să fac, dar ştiam că pe rechini ar trebui să-i loveşti în nas pentru a putea scăpa de ei, iar eu nu puteam să fac asta. Aşa că l-am înţepat în ochi şi am încercat să-l dau de pe mine, apoi mi-a muşcat mâna”, a declarat aceasta de pe patul de spital.

Pe acelaşi subiect

Adison era alături de fratele ei, Rhett Willingham, când a fost atacată. Acesta şi-a auzit sora ţipând, iar când s-a apropiat a văzut apa plină de sânge, rechinul şi pe sora sa rănită.

Mărturia unei tinere de 17 ani care a supravieţuit după ce a fost atacată de un rechin

CNN

„Am auzit-o făcând un zgomot, de parcă ceva a speriat-o. M-am ridicat şi m-am uitat dar n-am văzut-o. Apoi a venit din apă şi am văzut rechinul şi sângele”, a declarat Willingham.

Fratele fetei a fost cel care i-a aplicat măsurile de prim ajutor acesteia, până la venirea serviciilor de urgenţă.

Chiar dacă tânăra urmează să fie supusă unei alte intervenţii chirurgicale prin care îi va fi amputat piciorul deasupra genunchiului, aceasta pare în continuare optimistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Mapamond » Mărturia unei tinere de 17 ani care a supravieţuit după ce a fost atacată de un rechin: „Nu ştiam ce să fac, l-am înţepat în ochi"