Antena Meniu Search
x

Tragedia din Egipt: Rechinul ar fi fost văzut în larg cu 15 minute înainte de atac. Salvamarii "au râs" de avertismentele turiștilor

Ies la iveală noi detalii în cazul tragediei din Egipt, în care o româncă şi o austriacă au fost ucise după ce un rechin le-a atacat în larg. Mai mulţi turişti spun că salvamarii nu au ţinut cont de avertismentele lor şi ar fi luat totul ca pe o glumă atunci când aceştia i-au înştiinţat că î larg a fost văzut un rechin.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.07.2022, 13:32

Rechinul ar fi fost văzut în larg cu 15 minute înainte de atac
Rechinul ar fi fost văzut în larg cu 15 minute înainte de atac

Mai multe persoane susţin că i-au avertizat pe salvamari cu privire la prezența unui rechin în apă, cu 15 minute înainte ca peștele răpitor să o atace pe austriacă. Salvamarii însă "au râs" despre ceea ce susţineau oamenii motivând că nu există rechini în acea zonă, scrie The Sun.

Acuzaţiile au fost lansate de mai mulţi turişti de naţionalitate rusă, care susţin că au fost martorii unui moment în care salvamarii au ignorat afirmaţiile turiştilor că în larg ar fi fost văzut un rechin. 

„Vorbitori de limba engleză care stăteau la debarcader au văzut un rechin cu 15 minute înainte de atac și au avertizat salvamarii. Dar au râs de ei, spunând că nu există rechini în Sahl Hasheesh și nu au fost niciodată”, a spus un turisti rus.

Imaginile cu primul atac al rechinului sunt teribile

Pe acelaşi subiect

Femeia de 68 de ani a fost atacată chiar în zona pontonului. Rănile au fost îngrozitoare. Toată apa din jurul ei este plină de sânge, iar turiştii care sunt martori strigă disperaţi după ajutor.

În disperarea de a o salva, câţiva oameni încearcă să-i arunce o frânghie pentru a o scoate din apă. Însă, cu trupul brăzdat de răni, nu reuşeşte să se prindă. Când a fost adusă la mal, nu mai respira. 

Decizie luată în Egipt după atacurile rechinului. O turistă româncă a murit

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și eventualele motive științifice care au stat la baza acestora. De asemenea, instituția a menționat că guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tragedia din Egipt: Rechinul ar fi fost văzut în larg cu 15 minute înainte de atac. Salvamarii "au râs" de avertismentele turiștilor