Antena Meniu Search
x

„Mergi cu bine, micuț înger! Acum ești în rai”. Un copil român de 8 ani a fost răpus de leucemie, Locuia împreună cu părinţii într-un oraş din Italia

Sfârşit dureros pentru un copil român în vârstă de 7 ani, stabilit în Italia împreună cu părinţii săi. Băieţelul a murit, după o perioadă lungă de chinuri, din cauza leucemiei cu care a fost diagnosticat în urmă cu doi ani. 

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 18:39

Copil de 8 ani, răpus de leucemie
Copil de 8 ani, răpus de leucemie - Shutterstock - foto ilustrativ

Oamenii din oraşul San Cipriano Po l-au condus pe ultimul drum pe Constantin Brian Mihai, care a murit din cauza unei forme rare de leucemie pe care medicii i-au descoperit-o în urmă cu doi ani.

Diagnosticat cu o formă rară de leucemie

Băieţelul locuia împreună cu tatăl lui, Florin şi mama, Mihaela. Cei doi soţi s-au stabilit în italia în urmă cu un deceniu şi au reuşit să se integreze fără probleme în comunitate, fiind apreciaţi şi respectaţi de ceilalţi oameni. Brian s-a născut în italia şi a fost înscris la şcoala primară din Portalbera, scrie La Provincia Pavese.

În ultimii doi ani, viaţa copilului a însemnat doar tratamente împotriva leucemiei cu care fusese diagnosticat. Totul a fost însă în zadar şi asta pentru că boala a reuşit să îl învingă pe cel mic. 

„Suntem alături de familia îndurerată. Dispariția lui Brian ne-a întristat profund”, a transmis primarul localităţii, Giovanni Maffoni, imediat după aflarea tragediei.

„Ciao, micuțule Brian, acum ești un frumos înger în rai! Vei rămâne cu noi pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de un prieten al familiei. Printre mesajele de condoleanţe se numără inclusiv cele ale colegilor de clasă și ale profesorilor care au fost alături de copil în tot acest timp în care a luptat cu boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Mergi cu bine, micuț înger! Acum ești în rai”. Un copil român de 8 ani a fost răpus de leucemie, Locuia împreună cu părinţii într-un oraş din Italia