Antena Meniu Search
x

Mesajul mamei unei fetiţe cu autism, care avea o criză de plâns la supermarket. Reacţia surprinzătoare a angajaţilor magazinului din UK

O femeie povesteşte că s-a simţit "copleşită" de reacţia angajaţilor unui magazin Morrisons din Marea Britanie, după ce fiica sa, care suferă de autism, a început să ţipe cu putere, "mai să dărâme pereţii". Copilul, o fetiţă de 3 ani, pe nume Mia, voia să mănânce unul dintre produsele de la raft chiar pe podeaua magazinului.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 16:57

Mama, recunoscătoare după reacţia angajaţilor din magazin
Mama, recunoscătoare după reacţia angajaţilor din magazin - Facebook

Potrivit Mirror, Laura-Jayne Brennan, în vârstă de 37 de ani, s-a trezit într-o situaţie delicată. Nu era prima oară când fetiţa sa de doar 3 anişori, care nu poate vorbi şi e diagnosticată cu autism şi probleme de auz izbucnea în plâns într-un loc public. Însă nu de fiecare dată reacţiile celor din jur erau înţelegătoare, a precizat femeia.

Groaza mamei când fetiţa a început să plângă

Laura este asistentă medicală, dar în prezent e în concediu pentru a-şi îngriji fetiţa cu nevoi speciale. În timp ce se aflau la cumpărături, în magazinul Morrisons, copila a început să strige. "Mia era în regulă la început, până ce am trecut de standul cu mâncare pentru bebeluşi. Apoi a început să ţipe de dărâma clădirea", spune femeia.

Încercând să-şi calmeze fiica, mama i-a dat un produs de pe raft. Copilul a vrut să coboare din căruţ, iar curând mama şi fiica puteau fi văzute pe podeaua magazinului, în timp ce Mia mânca liniştită.

Pe acelaşi subiect

Reacţia angajaţilor din magazin

Deşi se simţe uşor ruşinată de incident, Laura spune că nu s-au ridicat de pe jos până ce Mia n-a terminat de mâncat. "Oamenii nu fac asta în mod normal, dar nimeni nu ne-a spus să ne ridicăm. Acum ceva vreme, într-un alt magazin din Liverpool, un agent de pază a început să ţipe la noi. Dar angajaţii de aici chiar m-au ajutat, îi distrăgeau atenţia copilului cât timp eu scanam produsele", mărturiseşte femeia.

"Le mulţumesc pentru grija acordată tuturor clienţilor! Au reuşit să transforme o experienţă haotică într-una plăcută", a încheiat ea mesajul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Mesajul mamei unei fetiţe cu autism, care avea o criză de plâns la supermarket. Reacţia surprinzătoare a angajaţilor magazinului din UK