Antena Meniu Search
x

"Mi-aş fi dorit să fi fost egoist". Mărturia mamei unui adolescent de 14 ani, care a murit după ce şi-a salvat prietena de la înec, în Anglia

Un adolescent de 14 ani din Derbyshire, Marea Britanie a murit după ce a fost tras de curenţii puternici din apa în care sărise penru a-şi salva prietena care nu ştia să înoate. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.08.2021, 19:11

Băiatul a muirt salvându-şi prietena de la înec
Băiatul a muirt salvându-şi prietena de la înec - Facebook Logan Folger

Logan Folger a decis să îşi salveze prietena prinsă de curenţi, după ce aceasta a avut nevoie de ajutor. Adolescentul curajos a fost însă chiar el pus în dificultate după ce curenţii puternici l-au prins la rândul său, transmite Daily Star. Echipajele de pe ambulanţă, care au sosit la faţa locului, l-au scos pe tânăr la mal, i-au aplicat manevrele de resuscitare şi l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Din păcate, organismul adolescentului a cedat, medicii fiind nevoiţi să declare decesul tânărului la doar trei zile de la incident.

Băiatul a stat sub apă mai bine de jumătate de oră

Mama băiatului este devastată de durere şi spune că fiul ei este un erou, cu atât mai mult cu cât a şi reuşit să îşi salveze prietena. "A fost împăcat cu ideea că a putut să îşi salveze prietena care nu putea înota. Este un erou. Mi-aş fi dorit să fi fost egoist şi speriat ca să nu poată intra în apă, pentru că aşa ar fi trăit chiar şi astăzi", a spus femeia. Tot ea a povestit că imediat după ce a fost scos din apă, după mai bine de 30 de minute, inima tânărului a început să bată din nou, însă starea de sănătate cu care a fost transportat la spital era una critică. Trei zile mai târziu, tânărul de 14 ani a murit la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Mi-aş fi dorit să fi fost egoist". Mărturia mamei unui adolescent de 14 ani, care a murit după ce şi-a salvat prietena de la înec, în Anglia