Antena Meniu Search
x

"Mi-ați luat chipul, mi-ați luat viața". Jokerul din Florida cere despăgubiri de 2 milioane de $ după succesul trailerului GTA6

Jokerul din Florida, pe numele său adevărat Lawrence Sullivan, cere între 1 și 2 milioane de dolari de la Rockstar Games pentru un personaj care seamănă cu el și care apare în trailerul Grand Theft Auto 6. Grand Theft Auto 6 este plasat în statul fictiv Leonida, bazat pe Florida, și, ca urmare, include tot felul de omagii aduse unor locuitori și situații din viața reală care au ținut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor, transmite Games Radar.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 16:57

"Mi-ați luat chipul, mi-ați luat viața". Jokerul din Florida, un bărbat faimos din cauza tatuajelor de pe față, cere despăgubiri de 2 milioane de $ după succesul trailerului GTA6 - Profimedia

Trailerul GTA 6 prezintă numeroase trimiteri la videoclipuri virale, evenimente notabile și meme-uri. Printre acestea se numără un personaj care seamănă foarte mult cu Jokerul din Florida, un bărbat cu fața tatuată a cărui poză a devenit virală acum câțiva ani.

Supranumit "Florida Joker" din cauza unei aparente asemănări cu Jokerul lui Jared Leto din lui Zack Snyder, personajul a devenit din nou viral după ce a atras atenția că noul GTA a creat un personaj pornind de la imaginea sa.

Ce șanse are Jokerul din Florida să obțină 2 milioane de $ de la Rockstar Games?

La scurt timp după ce a fost lansat trailerul GTA 6, Joker din Florida a încercat să atragă atenția celor de la Rockstar Games printr-un videoclip viral. Bărbatul a lansat acum un alt videoclip, de data aceasta cerând bani de la studioul de jocuri video.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Trebuie să vorbim, GTA", spune acesta. În același videoclip, Florida Joker sugerează că Rockstar îi datorează între 1 și 2 milioane de dolari. "Mi-ați luat chipul, mi-ați luat viața". De asemenea, videoclipul îl arată pe bărbat comparându-se cu personajul cu aspect similar din trailerul GTA 6 pentru a-și sublinia punctul de vedere.

Avocatul Rob Freund a comentat această situație și a spus că sunt șanse foarte mici ca Jokerul din Florida să poată obține bani de la Rockstar, deoarece personajul cu aspect similar văzut în trailerul GTA 6 are o imagine diferită. Freund crede că Rockstar ar putea argumenta cu succes că "Florida Joker" din trailerul GTA 6 este "doar un alt tip cu tatuaje pe față".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Mi-ați luat chipul, mi-ați luat viața". Jokerul din Florida cere despăgubiri de 2 milioane de $ după succesul trailerului GTA6