Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister. O mamă şi cei doi copii, de 7 şi 9 ani, găsiţi morţi în casa lor din Londra. Vecinii sunt şocaţi: "Erau o familie normală"

O moarte misterioasă şochează o comunitate întreagă. O mamă şi cei doi copii ai săi, de 7 şi 9 ani, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Belvedere, sud-estul Londrei. Ancheta este în curs de desfăşurare şi nu se ştie încă ce s-ar fi întâmplat de fapt. Între timp, vecinii familiei se declară şocaţi de vestea tragică: "Nu au făcut niciodată probleme. Este absolut îngrozitor".

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 16:05

Femeia de 47 de ani și cei doi băieți, în vârstă de șapte și nouă ani, au fost descoperiți în casa lor din Belvedere, sud-estul Londrei, ieri, la ora locală 11.50. 

O dubă de poliție și un vehicul al serviciilor criminalistice au ajuns astăzi la locuinţa cu trei dormitoare. Aleea din faţa casei, pe care stă parcată o camionetă Mitsubishi de culoare gri, este împrăștiată cu jucării pentru copii, inclusiv o plasă de mini-baschet și jucării multicolore cu nisip.

Vecinii sunt şocaţi

Vecinii șocați au vorbit despre incidentul tragic. Marion Beazer, care locuiește vizavi de familie, a spus că din câte și-a dat seama sunt o "familie normală". Vecinul, care locuiește pe strada respectivă de 40 de ani, a adăugat: "Nu au făcut niciodată probleme. Din câte știu eu, erau doar o familie normală. S-au păstrat pentru ei înșiși. Vecinii de aici au grijă unul de celălalt. Am văzut jucăriile celor mici întinse în faţa casei. Este pur și simplu îngrozitor", relatează The Sun.

Pe acelaşi subiect

Un alt vecin, Christopher Babutulde, în vârstă de 68 de ani, a spus că obișnuia să o vadă pe mamă plimbându-și cei doi copii înainte şi după școală. El a adăugat: "Este cu adevărat șocant. Suntem o comunitate atât de strânsă, căreia îi pasă cu adevărat unul de celălalt. Au venit foarte mulţi poliţişti ieri. Am avut ofițeri care mi-au bătut la ușă".

Un alt vecin a spus că femeia, în vârstă de 47 de ani, este originară din Polonia. El crede că ea a avut anterior un partener care locuia alături de ei, dar vecinii nu l-au mai văzut de ceva vreme: "Erau polonezi. Prietena mea a spus că nu l-a văzut pe soț de ceva vreme. E îngrozitor"

Polițiștii au demarat o anchetă, iar pentru moment nu există niciun suspect. Rudele apropiate ale familiei au fost anunțate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister. O mamă şi cei doi copii, de 7 şi 9 ani, găsiţi morţi în casa lor din Londra. Vecinii sunt şocaţi: "Erau o familie normală"