Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 28 de ani şi-a ucis propria mamă cu o tigaie, apoi a sunat la 112. Vecinii sunt oripilaţi: "S-a zbătut să-și crească băiatul"

Scene cumplite, azi-noapte, într-un bloc din Baia Mare. Un tânăr de 28 de ani şi-a ucis propria mamă cu o... tigaie. Şi tot el a sunat apoi la 112. Anchetatorii încă încearcă să afle ce l-a împins pe bărbat să comită un astfel de gest oribil. Acesta a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, la secţia de Psihiatrie. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 21:14

Vezi și

Femeia de 59 de ani era divorţată şi locuia împreună cu fiul său de 28 de ani într-o garsonieră în Baia Mare. Tânărul era cunoscut cu probleme psihice, iar vecinii spun că avea şi permis de conducere, în ciuda comportamentului imprevizibil. Azi-noapte, liniştea blocului a fost spartă de un zgomot puternic, spun oamenii. 

Vecină: N-am auzit glasuri în schimb am auzit zgomote noaptea a fost destul de agitată la 4 deja m-am speriat și am aprins lumina. E o dramă, ea a fost o femeie cu probleme toată viața și ea era un pic psihic afectată dar s-a zbătut să-și crească băiatul. Cineva mi-a spus că l-a văzut o dată lovind-o peste față pe mama lui. Nu știu n-am văzut

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi lovit-o cu o tigaie în cap pe cea care i-a dat viaţă. Lovitura i-a fost fatală femeii de 59 de ani, care a căzut ca secerată pe podea.

Anca Pop, IPJ - agent principal: La ora 06.11, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 28 de ani, despre faptul că, mama sa este inconștientă și posibil decedată 

Cei care îl cunosc pe agresor spun că acesta nu părea deloc un om agresiv.  

Vecină: Mi-a spus că era fericit că a terminat liceul și o să dea la facultate la psihologie. Nu s-a manifestat agresiv niciodată, era în relații neutre cu noi sau chiar prietenești; am un câine, mi-a iubit câinele s-a îngrijit să nu fugă pe stradă. M-a sunat de câteva ori, câinele e afară să nu pățească ceva, vedeți că tremura e frig, uitați ii e sete la câine. Deci avea empatie ai fi zis

Poliţiştii încearcă acum la audieri să afle de la fiul femeii cum s-a întâmplat totul, dar şi mobilul crimei teribile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 28 de ani şi-a ucis propria mamă cu o tigaie, apoi a sunat la 112. Vecinii sunt oripilaţi: "S-a zbătut să-și crească băiatul"