Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister: Șapte membri ai unei familii ar fi fost ''uciși de gaze'', în timp ce dormeau în casa lor din Minnesota

Patru adulți și trei copii au fost găsiți morți într-o casă din Minnesota, sâmbătă seara, într-un incident tratat drept intoxicaţie cu gaze. Oamenii legii spun că tragedia s-ar fi întâmplat în timp ce toţi dormeau.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 10:55

Șapte membri ai unei familii ar fi fost ''uciși de gaze'', în timp ce dormeau în casa lor din Minnesota
Șapte membri ai unei familii ar fi fost ''uciși de gaze'', în timp ce dormeau în casa lor din Minnesota - GoFundMe

Deși poliția nu le-a confirmat oficial identitatea sau cauza morții, Noticias Digital - Honduras a raportat că Belin Humberto Hernandez, vârstnicul Noah Hernandez, Breylin Favela Hernandez, Mike Bradley Hernandez, Earliest Mariela, Marleny Door și Marbeli Hernandez au murit toți în somn.

Familia - formată din mamă, tată, trei copii, o mătușă și o nepoată - au murit din cauza asfixierii cu gaze, deși mai multe detalii despre tragedie nu au apărut încă. Autoritățile au declarat, totuși, că nu există semne de violență sau de intrare forțată. Poliţiştii au mai declarat că nu există amenințări cunoscute la adresa comunității și că oficialii nu caută în mod activ vreun suspect.

Autopsiile vor scoate la iveală adevărul

Poliția a răspuns la locuința familiei Hernandez-Pinto, situată în blocul 4400 din 13th Street South, cu puțin timp înainte de ora 20:00, după ce rudele le-au găsit cadavrele. Ancheta preliminară a relevat că vecinii nu mai văzuseră familia de vineri. Poliția locală a chemat întăriri din Minnesota pentru a ajuta la procesarea dovezilor de la locul tragediei. Specialiştii urmează să efectueze autopsii. 

Primarul din Moorhead, Shelly Carlson, a lansat o declarație către postul de televiziune în care confirmă tragedia: ''Aceasta este o tragedie absolut oribilă, fiind și mai emoționantă, deoarece este aproape de sărbători. Mi se frânge inima pentru familia și prietenii care au primit această veste devastatoare în weekend. Comunitatea noastră deplânge alături de ei în această perioadă sfâșietoare. Vă rugăm să știți că nu există nicio amenințare pentru comunitate, iar Departamentul de Poliție Moorhead, cu asistența Departamentului de Pompieri Moorhead, investighează''.

Cei care cunoșteau familia au spus că copiii se jucau adesea într-un parc din apropiere cu alți copii din comunitate. Un rezident din Moorhead a mai spus că copiii din cartier se adunau la casa familiei Hernandez-Pinto pentru a se juca într-o casă gonflabilă pe care se pare că o dețineau. Între timp, a fost creat un cont GoFundMe pentru a ajuta cu costurile de înmormântare și alte cheltuieli, relatează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: Șapte membri ai unei familii ar fi fost ''uciși de gaze'', în timp ce dormeau în casa lor din Minnesota