Antena Meniu Search
x

"Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a furat fiul". Un rapper de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui festival

Un rappper sud-african a murit în mod tragic la doar 28 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert. Tânărul a murit la spital, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-l salva. 

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 12:40

Un rapper de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui festival
Un rapper de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui festival - Profimedia

Cost Titch, pe numele real Constantinos Tsobanoglou, a leșinat și și-a pierdut cunoștința în timp ce cânta la un festival, pe 11 martie, Ulterior, a murit în spital, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață, reletează Mirror.

Familia, înghenuncheată de durere

Familia rapperului a fost cea care a confirmat decesul și a mulțumit tuturor celor care au fost lângă el în “ultimele sale ore pe acest pământ”.

„Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a furat fiul, fratele și nepotul nostru iubit, Constantinos Tsobanoglou (28 de ani), pe care Africa de Sud a ajuns să-l iubească și să-l idolatrizează sub numele său de scenă ‘Costa Titch'. Cu mare durere anunțăm trecerea lui în neființă. Suntem recunoscători pentru toți cei prezenți în ultimele sale ore pe acest pământ. Ca familie, ne confruntăm cu o perioadă dificilă. Familia Tsobanoglou vă mulțumește pentru dragostea și sprijinul pe care l-ați oferit fiului nostru”, a scris familia pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a furat fiul". Un rapper de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui festival