Antena Meniu Search
x

Video Moment dramatic surprins de camere când o mămică îşi dă seama că bebeluşul i-a fost furat împreună cu maşina dintr-o parcare din Australia

O mamă a trăit drama vieţii sale, când un hoţ i-a furat maşina, împreună cu bebeluşul său de patru luni, aflat pe scaunul din spate. Femeia oprise pentru scurtă vreme ca să cumpere o pâine. Câteva minute mai târziu, ţipa disperată după ajutor.

de Monica Palade

la 30.05.2022, 13:51

Moment dramatic a fost surprins de o cameră de supraveghere. Mama chiar a încearcat să îl oprească pe hoţ. Incidentul a avut loc, luni dimineaţa, la ora 7.45, în Adelaide, Australia.

I-a furat maşina cu copilul pe scaunul din spate

Mama de 29 de ani a ieşit din maşină, când un bărbat a oprit lângă ea cu o altă maşină furată şi a intrat în Honda ei. Pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul coboară şi a observat că maşina nu este oprită, în timp ce șoferița intră în magazin să cumpere o pâine. Bărbatul urcă la volan şi porneşte în trombă, moment în care mama disperată iese din magazin şi îl imploră să oprească. Fără rezultat însă. Apoi femeia revine în magazin ca să dea alarma.

„Era atât de isterică și ţipa să vină poliția, tremura și plângea”, a declarat un vânzător.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au făcut imediat publice imaginile în speranţa că bărbatul va fi prins. Maşina furată a fost văzută pe Windsor Grove. Şi puţin după ora 10 am, vehiculul a fost abandonat pe Wilkinson Avenue, în Enfield.

„Din fericire pe scaunul dun spate se afla copilul. Bebeluşul este bine şi în siguranţă”, a declarat şef-inspector Matthew Nairn. Hoţul, descris ca fiind un caucazian, brunet, cu vârsta de peste 20 de ani, a fost ulterior arestat. Oamenii legii l-au găsit acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Moment dramatic surprins de camere când o mămică îşi dă seama că bebeluşul i-a fost furat împreună cu maşina dintr-o parcare din Australia