Meniu LIVE
Search
x

Video Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere: A luat foc după ce și-a aprins o țigară lângă pompa de alimentare, în Rusia

Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Rusia. În timp ce își alimenta mașina cu carburant, un bărbat și-a aprins o țigară chiar lângă pompă, fără să se gândească o clipă că poate provoca un incendiu.

De Monica Palade la 02.08.2022, 21:12

Fix asta s-a și întâmplat în doar câteva minute. Imaginile surprinse într-o stație de alimentare din orașul Cheliabinsk din centrul-vest al Rusiei îl arată pe bărbat cum își aprinde țigara cu o brichetă.

La un pas de tragedie

În scurt timp izbucnește incendiul care cuprinde partea din spate a mașinii, dar și pe șofer. Bărbatul reușește să se stingă repede, după care aleargă disperat în dreapta și în stânga, se urcă în mașină și încearcă să îndepărteze vehiculul de o posibilă explozie.

Revine în benzinărie, unde pune mâna pe un stingător pentru a opri extinderea flăcărilor la pompă. Clipul a fost postat pe canalul Nexta și a devenit viral, cu peste 265.000 de vizualizări. Oamenii au comentat imediat: „Societatea inteligentă, bine educată, un exemplu pentru lume”; „Creierul a pierdut, dar și-a salvat mașina”; „Din păcate, nu a fost un tanc rusesc”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere: A luat foc după ce și-a aprins o țigară lângă pompa de alimentare, în Rusia