Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic când o prezentatoare se prăbuşeşte în direct, în timpul unei emisiuni la o televiziune din Columbia

Momentul dramatic în direct. O prezentatoare de 35 de ani s-a prăbuşit pe podea, în timpul unei emisiuni în direct.

de Monica Palade

la 22.03.2023, 11:48

Elianis Garrido era co-prezentator al emisiunii Lo Sé Todo, de la o televiziune din Columbia, când i s-a făcut rău şi a leşinat, spre îngrijorarea colegilor. În imaginile surprinse în studio, se vede cum actriţa şi modelul stă tensionată pe scaunul ei, alături de colegul său, Ariel Osorio.

S-a prăbuşit în direct la TV

La un moment dat, s-a văzut că nu este bine, s-a îndepărtat de cadru cu mâinile în jurul gurii. Câteva clipe mai târziu, ea s-a răsturnat de pe scaun, în timp ce membrii echipajului s-au repezit prin platou pentru a-i veni în ajutor . Incidentul a avut loc pe 16 martie, dar imaginile au fost publicate abia acum.

Osorio s-a uitat îngrijorat în jur și apoi a sărit în picioare, cerând canalului să treacă la o pauză publicitară. Colegii au mutat-o apoi pe Garrido într-o altă parte a platoului, unde i s-a oferit ajutor, înainte de a fi dusă la spital.

Pe acelaşi subiect

Osorio a informat telespectatorii că partenera sa de emisiune a suferit ceva „probleme respiratorii”. S-a adresat în direct mamei lui Garrido, spunându-i: „Totul este bine, Eli este în regulă. Face un control de verificare și este bine, nu vă faceți griji. Te va suna în curând”.

Câteva zile mai târziu, însăși Garrido a postat pe rețelele de socializare , mulțumind celor 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram pentru sprijinul lor. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre”.

Presa locală a raportat că ea se recuperează bine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Momentul dramatic când o prezentatoare se prăbuşeşte în direct, în timpul unei emisiuni la o televiziune din Columbia