Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un scuter explodează din senin, într-o intersecție din China. Șoferul a fost cuprins de flăcări, dar le-a stins rostogolindu-se pe șosea

Incident incredibil surprins de o cameră de bord pe o stradă din China. Un scuter electric a explodat dintr-odată în mijlocul intersecţii şi, din fericire, şoferul a reușit să se salveze la limită. Chiar şi aşa, bărbatul a fost surprins în timp ce se rostogolea pentru a stinge flăcările care i-au cuprins corpul. Momentan, nu se ştie exact cauza incidentului.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 08:43

Incidentul a avut loc pe 7 octombrie în districtul Longhua din Shenzhen, în jurul orei 19:00, și a fost, din întâmplare, surprins de camera de bord a unui șofer din apropiere. Camera a surprins momentul care ar fi putut fi fatal pentru cel ce îl conducea.

Șoferul a scăpat la limită

În filmare, bărbatul poate fi văzut în timp ce se rostogolea încercând să stingă flăcările care i-au cuprins corpul.

Articolul continuă după reclamă

Motivul incendiului nu este cunoscut încă. Presa chineză a raportat că unii martori au speculat că scuterul ar fi putut fi modificat, ceea ce ar putea contribui la incendiu și explozie, deși acest lucru nu a fost confirmat, scrie Carscoop.com.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Mapamond » Momentul în care un scuter explodează din senin, într-o intersecție din China. Șoferul a fost cuprins de flăcări, dar le-a stins rostogolindu-se pe șosea