Antena Meniu Search
x

Video Momentul şocant când un paramedic este aruncat din ambulanţă de un pacient, care înainte a şi urinat în interiorul autospecialei, în Londra

Imagini şocante surprinse de o cameră de supraveghere din interiorul unei ambulanţe. Un paramedic este aruncat din autospecială de către un pacient, care înainte a mai şi urinat în autospecială.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 14:45

Vezi și

Bărbatul, care a folosit şi un limbaj homofob, a fost condamnat şi obligat să plătească despăgubiri. Serviciul de Ambulanță din Londra a făcut publice imaginile în care paramedicul în vârstă de 30 de ani cădea la pământ în fața spitalului Chelsea și Westminster, în vestul Londrei, la începutul acestui an.

Aruncat din ambulanţă

Pacientul abuziv a coborât apoi din ambulanță și a trecut nepăsător pe lângă paramedicul care era pe jos, ţinându-se cu mâna de brațul. Salvatorul a mărturisit că a simțit o „durere ascuțită” după ce a căzut la pământ. „A fost foarte dureros – atât de mult încât am crezut că mi-am rupt brațul la început. A fost o durere atât de ascuțită și apoi amorțeală”, a explicat el.

Din fericire, polițiștii se aflau deja la fața locului. Pacientul a fost ulterior arestat. De atunci a fost condamnat și obligat să îi plătească despăgubiri victimei.

„Mă bucur că acest lucru a ajuns în instanță pentru că le reamintește oamenilor că este un mod inacceptabil de a ne trata și trebuie oprit. Venim să muncim pentru a ajuta oamenii, nu pentru asta. Eu port de acum întotdeauna pe corp o cameră de avertizare și mă asigur că nu sunt niciodată singur cu unii pacienți care cred că ar putea reprezenta un risc”, a mai spus paramedicul. Înainte de atac, pacientul a folosit un limbaj homofob către echipajul ambulanței, deoarece ambii bărbați aveau părul lung. Apoi a urinat în interiorul ambulanței.

„Echipele noastre de pe ambulanță și cei care gestionează apelurile vin la muncă pentru a-i ajuta pe londonezi când au nevoie. Este una dintre cele mai bune locuri de muncă din oraș, dar nu putem și nu vom accepta violența sau amenințarea fizică la adresa lor. Lucrând cu partenerii noștri, vom face tot posibilul pentru a-i menține în siguranță, inclusiv pentru a asigura condamnări acolo unde este posibil”, a declarat dr. John Martin, paramedic-șef, potrivit The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Momentul şocant când un paramedic este aruncat din ambulanţă de un pacient, care înainte a şi urinat în interiorul autospecialei, în Londra