Antena Meniu Search
x

Video Mustang vs. Corvette, cursă nebună cu final dezastruos. Accident de groază filmat cu o cameră de bord, în Texas

Imagini șocante filmate pe o autostradă din orașul Lewisville, statul american Textas. O cameră de bord a surprins un accident înfiorător, în timpul unei curse ilegale de mașini. Unul dintre șoferi a fost arestat și trimis în spatele gratiilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.12.2022, 14:22

Mustang vs. Corvette, cursă nebună cu final dezastruos. Accident de groază filmat cu camera de bord, pe o autostradă din Texas - capturi video Twitter / JuniorWash12

Charles Washington din Fort Worth mergea spre casă, miercuri seară, când a fost martor la accident. Camera de bord de pe mașina a surprins deazstrul.

"Am auzit mașinile înainte să le văd. Apoi m-am uitat în dreapta și am văzut doi bolizi care circulau cu viteză. Și m-am gândit: Ce idioți. De ce conduc atât de repede? Apoi, într-o secundă, a urmat nenorocirea", își amintește Washington, potrivit NBC. Bărbatul spune că, inițial, nu a știut că și o a treia mașină a fost implicată în accident. 

Înregistrarea surprinsă de cu camera de bord arată un Ford Mustang din 2020 și un Chevrolet Corvette din 2016 trecând cu viteză pe primele benzi ale autostrăzii Sam Rayburn Tollway, lângă Standridge Drive, în jurul orei 21:35. Mustang-ul lovește un Hyundai care circula regulamentar, moment în care mașina sport se răstoarnă și acroșează celălalt bolid, pe care îl trimite în parapeții care despart sensurile de mers ale autostrăzii.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

Șoferul Mustang-ului era beat și a fugit după accident. A fost prins și arestat

Jordan Brown, în vârstă de 27 de ani, șoferul Mustang-ului, a fugit de la fața locului pe jos, dar a fost apoi prins și arestat. Ulterior, polițiștii au stabilit că Brown era în stare de ebrietate în momentul accidentului. Șoferul și pasagerul din Corvette au fost transportați la spital cu răni, ultimul fiind în stare critică, potrivit Fox News. Din fericire, bărbatul care se afla la volanul Hyundai-ului a suferit răni ușoare. A fost tratat la fața locului, nefiind necesar transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Mustang vs. Corvette, cursă nebună cu final dezastruos. Accident de groază filmat cu o cameră de bord, în Texas