Antena Meniu Search
x

Născut în parcarea spitalului, un bebeluş s-a ales cu un nume amuzant, pe lângă George. Peripeţiile tinerei mame din Anglia

Un bebeluş s-a grăbit să vină pe lume. N-a mai avut răbdare nici măcar ca mămica lui să ajungă la spital, aşa că pe certificatul său figurează un loc atipic de naştere. Potrivit Mirror, micuţul are şi un nume amuzant, legat de locul bizar unde a văzut pentru prima oară lumina zilei.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 16:56

Un bebeluş s-a grăbit să vină pe lume - Profimedia (scop ilustrativ)

Emily Kelly a simţit că bebeluşul ei vine pe lume, aşa că a sărit în maşină şi s-a grăbit spre spital. Însă n-a mai ajuns la destinaţie. Chiar în parcare, a realizat că nimic nu mai poate opri momentul naşterii. Aşa că tânăra de 30 de ani, mamă a şase copii, l-a adus pe lume pe micul George chiar acolo, între maşini. Femeia le-a mulţumit angajaţilor de la Spitalul Queen Alexandra Hospital din Portsmouth, Hants, pentru ajutorul acordat ca totul să meargă bine. Astfel, a reuşit să-şi păstreze calmul chiar şi în toiul experienţei "terifiante".

Numele primit de copilul născut în parcarea spitalului

Aşa că micuţul are trecut inclusiv pe certificatul de naştere locul atipic unde a văzut pentru prima oară lumina zilei. Ba mai mult, a primit şi numele Parker, pentru a aminti de parcarea unde s-a născut. Iar angajaţii spitalului se referă la el drept "micuţul George din parcare".

"Mă aflam chiar de cealaltă parte a trecerii de pietoni, la intrarea în curtea spitalului, acolo unde plăteşti pentru locul de parcare. Mama mea a chemat ambulanţa, iar ei au venit foarte prompt. I-am rugat să mă transporte rapid la spital şi nu mă aşteptam ca totul să se întâmple atât de rapid. Dar moaşa mi-a spus că deja se vedea capul bebeluşului. Aşa că a trebuit să nasc chiar acolo", povesteşte mama copilului.

"Durerile au început abia în acea dimineaţă şi nu m-am gândit prea mult la ele. Este al şaselea copil, aşa că ştiam deja la ce să mă aştept", adaugă femeia. Pe certificatul de naştere al lui George Parker, la rubrica "locul naşterii" figurează parcarea North Car Park, Spitalul Queen Alexandra, Portsmouth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Născut în parcarea spitalului, un bebeluş s-a ales cu un nume amuzant, pe lângă George. Peripeţiile tinerei mame din Anglia