Antena Meniu Search
x

"Ni te-a luat prea devreme". Un tată a trei copii, ucis cu brutalitate la doar 22 de ani. Britanicul a fost înjunghiat de iubita lui

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie este acuzată că şi-ar fi ucis iubitul, după ce l-a înjunghiat în propria lor casă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.03.2022, 17:08

Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor provocate prin înjunghiere
Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor provocate prin înjunghiere - Avon and Somerset Police

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei locale 20:00. Medicii au fost chemaţi de urgenţă la proprietatea din Chipperfield Drive, după ce bărbatul ar fi fost înjunghiat. 

Bradley Lewis este cunoscut, potrivit apropiaţilor, ca fiind tatăl a trei copii. El a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit din cauza rănilor grave câteva ore mai târziu, în dimineaţa zilei următoare, scrie Daily Mail.

Abigail White, în vârstă de 23 de ani, a fost acuzată de uciderea sa. Ea a fost arestată preventiv şi urmează să fie prezentată în faţa Curții de Magistrați din Bristol.

În urma autopsiei efectuate pe trupul bărbatului, medicul legist a confirmat că acesta a murit dintr-o singură înjunghiere în piept. Familia bărbatului a postat o poză cu el astăzi, alături de un omagiu, prin care spuneau: „Minunatul nostru, iubitul fiu Bradley, ni te-a luat prea devreme”.

Poliţiştii continuă acum să investigheze cazul, pentru a afla cu exactitate ce a făcut-o pe femeie să îl înjunghie pe britanicul de 22 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Ni te-a luat prea devreme". Un tată a trei copii, ucis cu brutalitate la doar 22 de ani. Britanicul a fost înjunghiat de iubita lui