Antena Meniu Search
x

"Nici o clipă nu m-am gândit că va muri înainte mea". Durerea unei mame din SUA. Și-a înmormântat fiul de 16 ani, după ce acesta s-a înecat la scăldat

Strigătul disperat al unei mame care și-a pierdut copilul. O mamă din SUA al cărei fiu de 16 ani a murit în timp ce înota cu prietenii speră acum ca alți tineri să învețe ceva din această tragedie.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 15:38

Durerea unei mame din SUA. Și-a înmormântat fiul de 16 ani, după ce acesta s-a înecat la scăldat
Durerea unei mame din SUA. Și-a înmormântat fiul de 16 ani, după ce acesta s-a înecat la scăldat - JustGiving

Kalen Waugh s-a înecat după ce a intrat în apa foarte rece din Ontario Basin la Salford Quays, în iulie anul trecut, a concluzionat o anchetă în Bolton. Prietenii au făcut totul în încercarea de a-l salva. Un martor care trecea din zonă a intrat după tânăr în apă, după ce acesta nu a mai ieșit la suprafață. Totul în zadar însă. Nimeni nu a mai putut face nimic ca să-l salveze pe adolescent și a murit înghițit de ape, după ce a intrat să se răcorească, relatează Mirror.

A murit la scăldat

Trupul băiatului a fost căutat o noapte întreagă de către scafandrii și pompieri. Mama lui a așteptat cu sufletul la gură și s-a agățat de orice mică speranță. După o noapte de căutări, Kalen a fost găsit, însă nu așa cum își dorea mama lui. Imediat cum a fost recuperat din apă, autoritățile au confirmat și decesul lui.

La un an de la moartea sa, mama lui Kalen, Vicky, încă simte durerea pe care a simțit-o în momentul în care și-a văzut fiul mort, scos din apă. Nici nu poate intra în dormitorul lui, pentru că să-i vadă camera goală e și mai dureros. 

Pe acelaşi subiect

Femeia trage acum un semnal de alară și roagă toți copiii și adolescenții să nu meargă să înoate în ape mari și în locuri care le-ar putea pune viața în pericol. 

Mama băiatului, distrusă de pierderea unicului fiu

Kalen a fost singurul meu fiu, eram o mamă singură și eram de nedespărțit. Am făcut totul împreună. Mereu mă întrebam cum s-ar descurca singur, dacă eu aș păți ceva. Nici o clipă nu m-am gândit că fiul meu va muri înaintea mea. Nici nu plănuia să înoate în acea zi, dar era un înotător puternic. Dacă i se poate întâmpla lui, i se poate întâmpla oricui. Corpul lui a fost recuperat abia a doua zi. Mi-am petrecut noaptea convingându-mă că nu este adevărat și sperând că va intra pur și simplu pe ușă. Chiar și acum, la aproape un an, viața mea este neclară. Îmi este atât de dor de el și nu am reușit să intru în dormitorul lui. Este exact așa cum a lăsat-o când a plecat", a spus femeie, plină de durere. 

"Mi s-a spus că s-a dus sub apă. Eram devastată, țipam după el. Un polițist m-a dus acasă și mi s-a spus că e nevoie de o echipă de specialiști pentru a-i recupera cadavrul. M-am uitat la telefon, toată noaptea, și m-am convins că nu este adevărat. Dacă nu era cadavru, poate că a ieșit? M-am tot mințit singură", a continuat femeia.

La ora 6:30, trupul lui Kalen a fost recuperat. Vicky a fost dusă imediat să identifice cadavrul, cel mai mare coșmar pentru un părinte. 

Fiecare zi fără el este atât de grea. Mă mângâie faptul că este cu mama și bunica mea, iar ele vor avea grijă de el. După moartea lui, am aflat că a intrat la facultate. Sper doar că moartea lui îi va face pe alți copii să realizeze cât de periculos este să înoate în ape periculoase”, a declarat mama băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Nici o clipă nu m-am gândit că va muri înainte mea". Durerea unei mame din SUA. Și-a înmormântat fiul de 16 ani, după ce acesta s-a înecat la scăldat