Antena Meniu Search
x

Foto "Era mai ceva ca o fată". El este adolescentul care s-a înecat în râul Prut. Sebastian avea doar 16 ani și muncea pe perioada vacanței pentru a se întreține

Un copil bun, muncitor și liniștit. Dar destinul i-a fost potrivnic. Sebastian și-a pierdut viața, la doar 16 ani, după ce a intrat în râul Prut ca să se răcorească și nu a mai ieșit la suprafață. A fost scos din ape la patru zile după ce a fost dat dispărut.

de Monica Palade

la 21.07.2023, 16:22

Sebastian era din localitatea Santa Mare și era elev la Liceul Demostene Botez din Truşeşti. Adolescentul locuia singur, mama lui era plecată în străinătate, iar tatăl lucra pe un șantier în țară.

A intrat în apă și nu a mai ieșit

Din acest motiv, pe perioada verii, copilul lucra ca să se întrețină. În ziua fatală, se întorcea de la ferma unde dădea o mână de ajutor. A vrut să se răcorească la întoarcere spre casă și a intrat în apă, de unde nu a mai ieșit.

Hainele sale au fost zărite abia a doua zi de un cioban, care a dat alarma. Potrivit botosaninews, Sebastian era extrem de apreciat de oamenii din sat, care aveau doar cuvinte de laudă la adresa sa. “Era mai ceva ca o fată. Un copil deosebit“, susţine primarul din Santa Mare, Cristian Anton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Era mai ceva ca o fată". El este adolescentul care s-a înecat în râul Prut. Sebastian avea doar 16 ani și muncea pe perioada vacanței pentru a se întreține