Antena Meniu Search
x

Adolescentul de 16 ani, dispărut în apele râului Prut, găsit după 4 zile de căutări. Băiatul intrase în apă să se scalde

Descoperire tragică în apele râului Prut: Trupul neînsufleţit al adolescentului de 16 ani din Santa Mare, găsit după 4 zile de căutări. Se afla la aproximativ 18 kilometri distanţă în aval de locul unde i-au rămas obiectele personale, pe teritoriul judeţului Iaşi.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 19:21

Trupul neînsufleţit al adolescentului de 16 ani dispărut la începutul săptămânii în apele râului Prut, în localitatea Santa Mare, a fost găsit joi după-amiază, la aproximativ 18 kilometri distanţă în aval de locul unde i-au rămas obiectele personale, pe teritoriul judeţului Iaşi.

Potrivit ISU Botoşani, corpul neînsufleţit a fost observat de scafandri, la suprafaţa apei, blocat în vegetaţia din apropierea malului.

''Timp de patru zile, pompierii botoşăneni au depus toate eforturile pentru găsirea acestuia. La misiunea de căutare au participat în total peste 60 de salvatori, fiind alocate autospeciale de intervenţie cu bărci de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani şi Garda de Intervenţie Ştefăneşti, echipaje de prim ajutor medical, cărora li s-au alăturat scafandrii de la ISU Botoşani, ISU Iaşi şi ISU Neamţ'', a precizat ISU.

Căutările pe apă au fost efectuate permanent cu cele trei ambarcaţiuni şi s-au dovedit a fi extrem de dificile din cauza debitului mare de apă şi a curenţilor foarte puternici, a menţionat sursa citată.

Pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină luni pentru căutarea unui tânăr de 16 ani, care ar fi intrat în apele râului Prut, pe raza localităţii Santa Mare, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Apelul la 112 a fost făcut de un localnic, după ce a găsit hainele pe mal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Adolescentul de 16 ani, dispărut în apele râului Prut, găsit după 4 zile de căutări. Băiatul intrase în apă să se scalde