Antena Meniu Search
x

"Nu există cuvinte după o asemenea tragedie". Un bebeluș a murit după ce a căzut de pe masa de înfășat. A fost operat, în Italia, însă medicii nu l-au putut salva

Tragedie, miercuri, în Agira, un orășel din provincia Enna, Italia. Un bebeluș de nici un an a murit, după ce a căzut de pe masa de înfășat. Micuțul Filippo a fost transportat la spital, operat de urgență, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.07.2023, 13:07

"Nu există cuvinte după o asemenea tragedie". Un bebeluș a murit după ce a căzut de pe masa de înfășat. A fost operat în Italia, însă medicii nu l-au putut salva - quotidiano.net

"Nu există cuvinte după o asemenea tragedie. Nimic nu poate alina suferința părinților", a mărturisit primarul din Agira.

Nenorocirea s-a produs luni, bebelușul fiind salvat în condiții deja disperate și dus la spitalul Umberto I din Enna. De aici, a fost transportat cu elicopterul la spitalul Cannizzaro din Catania, unde a suferit o primă intervenție chirurgicală, pentru un vast hematom cerebral.

Anchetă după moartea tragică a bebelușului

Apoi, medicii au încercat o a doua operație, sperând să-i salveze viața. Din păcate, nu au reușit. Joi dimineață, inima lui Filippo a încetat să mai bată. 

Nu se cunosc încă detalii despre acidentul casnic, relatează jurnaliștii publicației Quotidiano Nazionale. Parchetul din Enna a deschis o anchetă, pentru a clarifica ce s-a întâmplat. Trupul neînsuflețit al copilașului se află la dispoziția autorităților judiciare, în așteptarea deciziei procurorului dacă se procedează sau nu la autopsie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Nu există cuvinte după o asemenea tragedie". Un bebeluș a murit după ce a căzut de pe masa de înfășat. A fost operat, în Italia, însă medicii nu l-au putut salva