Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu poți muri așa. Rămas bun, fetiţo". O tânără de 25 de ani a căzut în gol, după ce cabina liftului a rămas blocată la etajul 1 al unui bloc din Italia

Sfârşit trafic pentru o tânără de doar 25 de ani, care a căzut în gol în puţul liftului, după ce cabina nu a mai urcat la etajul 4 al unui bloc din Fasano, Italia. Clelia Ditano s-a prăbuşit 15 metri, iar impactul i-a fost fatal.

de Monica Palade

la 01.07.2024 , 17:21

Incidentul dramatic a avut loc duminică seara. Victima, care se afla la etajul al patrulea al imobilului în care locuia, ar fi cerut liftul dar după ce a deschis ușa a căzut în gol, întrucât, potrivit unei cercetări preliminare, cabina nu s-ar fi ridicat din nou. Clelia a ajuns pe acoperişul cabinei de lift, care se afla la erajul unul.

"Nu poți muri așa. Rămas bun, fetiţo"

Pompierii s-au deplasat la fața locului și au recuperat cadavrul tinerei. A fost deschis un dosar penal, în timp ce tehnicienii încearcă să clarifice cauzele accidentului, scrie Fan Page.

Articolul continuă după reclamă

Ascensorul este unul model vechi cu frânghie şi cablu de oțel și există un mâner pentru deschiderea ușii. Victima lucra în unele pensiuni din zonă, în care era responsabilă de curățenie.

Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet, iar apropiaţii au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe. „Nu trebuia să se întâmple așa, visele trebuiau să-ți devină realitate, să îţi întemeiezi familia la care ai visat mereu şi să găsești dragostea adevărată”, a scris una din prietene pe Facebook. „Citind o veste atât de proastă mi s-a frânt inima. Odihnește-te în pace, frumoasă Clelia Ditano, multă putere mamei tale”. „Clelia, cuvintele sunt de prisos. Au rămas atâtea amintiri. Și așa vreau să-mi amintesc de tine pentru totdeauna. Odihnește-te în pace, fetițo”. „Absurd, nu trebuia să fie așa. Odihnește-te în pace, te voi iubi pentru totdeauna, Clelia Ditano. Vreau să îmi amintesc de tine așa într-un loc pe care l-am iubit atât de mult”. „Nu se poate muri așa!!! Odihnește-te în pace”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Mapamond » "Nu poți muri așa. Rămas bun, fetiţo". O tânără de 25 de ani a căzut în gol, după ce cabina liftului a rămas blocată la etajul 1 al unui bloc din Italia