Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu voia să moară". Un tânăr din UK a fost înjunghiat cu sânge rece de iubită. Băiatul de 19 ani nu a raportat abuzurile repetate "de ruşine"

Un tânăr de 19 ani din UK a fost înjunghiat până la moarte de iubita sa după ce acesta a vrut să încheie relaţia. Băiatul se vedea nevoit să sfârşească relaţia după ce iubita sa îl abuza în repetate rânduri. Se simţea ruşinat să raporteze poliţiei violenţele prin care trecea, ceea ce i-a adus sfârşitul.

de Aura Trif

la 01.05.2023, 10:13

Tai O'Donnell, în vârstă de 19 ani, nu a vrut să discute despre abuzurile din relaţia sa și a plătit cu viața, susține mama sa devastată. Iubita sa, Kamila Ahmad, în vârstă de 24 de ani, descrisă drept „adevărat malefică”, l-a înjunghiat pe Tai după ce mama acestuia l-a sfătuit să încheie relaţia toxică. Kamila înjunghiase în trecut un alt iubit şi era cercetată pentru furt şi agresiune, relatează Mirror.

Tânărul, care era un aspirant producător muzical, „a căzut în ghearele ei” înainte ca ea să-i ia viața. Mama lui, cu inima frântă, Stacey O'Donnell, spune că tânăra i-a terorizat fiul în 2021. Ea spune că studentul o adora, dar el nu era pregătit să accepte că relația lor trebuie să se încheie din cauza comportamentului ei violent. Popularul tânăr de 19 ani din Croydon, sudul Londrei, a fost prea jenat pentru a spune autorităților ce se întâmplă de fapt.

Kamila Ahmad a fost condamnată pe viață, pentru minim 23 de ani

"Am presupus greșit că a fost doar o relație toxică obișnuită. Nu a fost nimic obişnuit în asta. A fost un abuz grav. Fiul meu nu voia să moară. Tai nu era un băiat timid și avea un spirit puternic. Niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că va ajunge într-o astfel de situație. Era un băiat tânăr, popular, nu voia să fie văzut ca cineva care era terorizat de o fată. Era jenat. Ea a făcut ceva cu adevărat rău”, a declarat mama băiatului.

Pe acelaşi subiect

Nu avea voie să-și vadă prietenii fără să-i spună prietenei lui și se simțea controlat. Mama lui observase și urme de mușcături pe gâtul lui.

În noaptea atacului, Kamila a trimis un mesaj unui membru al familiei la ora 3 dimineața spunând că „a înjunghiat pe cineva” și „nimeni nu o ajută să cureţe”. Un vecin a sunat la poliție a doua zi și polițiștii au găsit cadavrul bărbatului. Juraţilor li s-a spus că, dacă ar fi fost chemată o ambulanță în acel moment, Tai „probabil ar fi supraviețuit rănilor”.

Tânăra nu a recunoscut crima

Detectivii au lansat imediat o anchetă pentru crimă și au arestat-o pe Kamila la două zile după moartea lui Tai. Ea a susținut că nu știe nimic despre moarte. Cu toate acestea, detectivii au găsit obiecte aruncate de fată, printre care un rucsac și o jachetă pătate de sânge. S-a descoperit că există o potrivire ADN cu sângele victimei, în urma analizelor.

„Demonstrează cu o claritate înfiorătoare cât de periculoasă ești. Ai fost indiferent că a murit și nu ai arătat nici cea mai mică remușcare. Nu a reprezentat nicio amenințare fizică pentru tine. Ceea ce ai făcut nu a fost în legitimă apărare, a fost făcut în mânie", a declarat judecătorul Peter Gower.

Mama tânărului ucis, care a participat la tribunal îmbrăcată în negru în fiecare zi, şi a fost lăudată de judecător pentru calmul și demnitatea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » "Nu voia să moară". Un tânăr din UK a fost înjunghiat cu sânge rece de iubită. Băiatul de 19 ani nu a raportat abuzurile repetate "de ruşine"