Antena Meniu Search
x

"Nu-mi permit să-mi hrănesc familia". Cum a descoperit un bărbat din UK că un milion de euro i s-au "evaporat" din contul bancar

Un bărbat din UK spune că a rămas fără niciun ban, după ce un milion de euro i-a dispărut, pur și simplu, din contul bancar. Bărbatul a făcut descoperirea șocantă după ce a încercat să plătească cu cardul la un McDonald's. 

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 09:16

Cum a descoperit un bărbat din UK că un milion de euro i s-au "evaporat" din contul bancar
Cum a descoperit un bărbat din UK că un milion de euro i s-au "evaporat" din contul bancar - Profimedia

Darren Edwards, 41 de ani, din Burnley, Lancashire, susține că a fost „lăsat în întuneric” de bancă timp de aproape o lună, fără nicio explicație despre unde s-au dus banii lui. Bărbatul a descoperit că suma colosală de bani a dispărut din cont, după ce cardul i-a fost refuzat de patru ori la un McDonald's drive-thru, pe 25 aprilie, potrivit Mirror.

Bărbatul crede că a fost prădat de hakeri

Darren a plătit cu bani cash, dar după ce și-a verificat soldul bancar, a descoperit că din ambele conturi pe care le avea lipseau bani. Tatăl a doi băieței, Alfie, de 5 ani, și Declan, de 9 ani, a spus că nu mai are „nimic” și că nici nu își permite să-și plătească facturile.

„Nici măcar nu-mi mai pot permite să-mi hrănesc familia. Prietenii și familia m-au ajutat, dar asta îi afectează și pe ei, deoarece au propriile facturi”, a spus bărbatul.

Darren crede că a existat o eroare de tranzacție, sau că, cel mai probabil, conturile sale au ajuns în atenția hackerilor. „Am încercat să sun la bancă, dar femeia nu a putut să-mi spună nimic. Nimeni nu-mi explică ce s-a întâmplat. Am fost la bancă de multe ori, dar ei au spus același lucru”, a spus un bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Nu-mi permit să-mi hrănesc familia". Cum a descoperit un bărbat din UK că un milion de euro i s-au "evaporat" din contul bancar