Antena Meniu Search
x

Video O anvelopă rostogolindu-se haotic în trafic, printre mașini, a provocat un dezastru pe șoseaua de centură a Moscovei. Grozăvia a fost filmată

Scene de groază pe șoseaua de centură a Moscovei, după ce o anvelopă rătăcită a început să se rostogolească pe mijlocul drumului, printre mașinile aflate în trafic. A urmat o serie de accidente, totul fiind surprins de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2022, 10:44

O anvelopă rostogolindu-se haotic în trafic, printre mașini, a provocat un dezastru pe șoseaua de centură a Moscovei. Grozăvia a fost filmată - capturi video YouTube

Apariția bruscă a unei anvelope care rulează pe șosea l-a făcut pe șoferul unui SUV să tresară. A fost obligat să frâneze brusc, oprind în mijlocul drumului. Atent, taximetristul care circula în spate a frânat și el rapid, reușind să evite impactul.

Un al doilea taximetru, însă, al cărui șofer nu a fost la fel de vigilent, a intrat cu viteză în primul, acesta fiind apoi împins în SUV-ul care s-a întâlnit cu anvelopa rătăcită.

Când cei doi taximetrişti s-au dat jos din maşini pentru a discuta despre accident, dintr-o dată, o serie de vehicule au venit din spate, izbindu-se puternic de cele două taxiuri oprite în mijlocul drumului, inclusiv o autobasculantă care s-a răsturnat și târât pe carosabil.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trafic blocat ore bune, după accident

Din fericire, șoferii celor două taxiuri au văzut pericolul cum se apropie, au alergat pentru viața lor și au reușit să se salveze. 

Seria coliziunilor a produs pagube grave la nouă vehicule, potrivit publicației germane Bild. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit.

În urma accidentelor, porțiunea de drum a fost blocată câteva ore bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O anvelopă rostogolindu-se haotic în trafic, printre mașini, a provocat un dezastru pe șoseaua de centură a Moscovei. Grozăvia a fost filmată