Antena Meniu Search
x

Trei morţi, după ce un elicopter s-a prăbuşit în Rusia. Trupurile victimelor au fost mâncate de urşi

Cadavrele a doi turiști și al unui fost sportiv au fost mâncate de urși, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit, iar cei trei au murit în urma impactului.

de Antonia Roşu

la 20.07.2022, 16:40

Fostul medaliat la biatlon, Igor Malinovskii, în vârstă de 25 de ani, pilota elicopterul Robinson în regiunea Kamchatka, Rusia, când acesta a căzut la pământ.

El se afla la bord alături o influentă femeie de afaceri, pe nume Zoya Kaygorodova (30) și Sergey Kolesnyak (39), unul dintre directorii companiei de telefonie mobilă Tele2.

Incidentul a avut loc pe 16 iulie, când cei trei se bucurau de un tur în regiunea cunoscută pentru pădurile pline de urși. Se pare că elicopterul a pierdut comunicarea cu turnul de control din cauza vremii nefavorabile, înainte ca acesta să ia foc şi să cadă la pământ.

Un oficial rus din cadrul departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că „din păcate, niciuna dintre cele trei persoane de la bord nu a supraviețuit.” Echipele de salvare au găsit bucăţile carbonizate rămase din elicopterul numit „Hope”, o zi mai târziu.

Pe acelaşi subiect

Oficialii ruşi investighează tragedia

Rămășițele turiștilor morți în urma prăbușirii unui elicopter Robinson în Kamchatka au fost târâte şi sfârtecate de către urși”, potrivit canalului 5TV. Guvernatorul teritoriului Kamchatka, Vladimir Solodiv, a confirmat accidentul.

The Sun relatează că rămășițele umane au fost găsite, în cele din urmă, iar cauza accidentului este încă în curs de investigare.

Malinovskii a fost de cinci ori campion mondial de juniori la biatlon, însă cariera sa s-a oprit brusc din cauza pandemiei. Acesta s-a antrenat pentru a deveni pilot și lucra pentru o companie condusă de tatăl său, care transporta turiști deasupra obiectivelor spectaculoase din Kamchatka.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trei morţi, după ce un elicopter s-a prăbuşit în Rusia. Trupurile victimelor au fost mâncate de urşi