Antena Meniu Search
x

Foto O asistentă medicală din UK s-a filmat în timp ce scuipă în produsele dintr-un magazin, apoi le pune înapoi pe raft: "Trebuie să fii prost să faci asta"

Imagini revoltătoare în UK. O asistentă medicală s-au filmat în timp ce scuipă în mai multe produse alimentare dintr-un magazin, apoi le pun din nou pe rafturi. Era îmbrăcată în uniforma spitalului și pare să se amuze teribil de gestul deplasat.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 17:09

O asistentă medicală din UK s-a filmat în timp ce scuipă în produsele dintr-un magazin, apoi le pune înapoi pe raft
O asistentă medicală din UK s-a filmat în timp ce scuipă în produsele dintr-un magazin, apoi le pune înapoi pe raft - The Sun

Christy King, în vârstă de 23 de ani, o asistentă medicală din UK, pare să amuze copios în timp ce scuipă într-o cutie cu chipsuri și o sticlă cu suc de portocale. Imaginile revoltătoare au fost postate pe rețelele de socializare care au fost vizionate de zeci de mii de oameni. Filmulețul poartă descrierea de „Înapoi pe raft”, potrivit The Sun.

Tânăra, concediată imediat

Christy King a fost imediat concediată, după ce imaginile au ajuns și la conducerea spitalului.

„Este absolut dezgustător. Trebuie să fii să faci așa ceva, mai ales când ești în uniformă. Nimeni care se comportă așa nu ar trebui să lucreze într-un spital. S-a făcut de rușine și și-a distrus cariera înainte ca aceasta să înceapă”, a declarat un utilizator revoltat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O asistentă medicală din UK s-a filmat în timp ce scuipă în produsele dintr-un magazin, apoi le pune înapoi pe raft: "Trebuie să fii prost să faci asta"