Antena Meniu Search
x

O badantă din Italia nu a mai suportat și s-a spânzurat de grinda casei. Descoperirea macabră făcută de prietenii săi

Sfârșit tragic pentru o badantă de 58 de ani care lucra în Italia. Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit de prietenii săi, după ce aceasta nu a mai suportat greutățile vieții și a recurs la un gest extrem. Descoperirea macabră a fost făcută în casa din Pozzuoli, provincia Napoli.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 16:50

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Cadavrul femeii de 58 de ani de naționalitate rusă a fost găsit chiar de către prietenii săi. Potrivit primelor informații, se pare că aceasta a ales să își pună capăt zilelor prin spânzurare. Femeia a folosit o scară și un cablu electric pentru a duce la capăt gestul extrem, relatează publicația Cronaca Flegrea.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la centrul de medicină legală din cadrul spitalului ''Il Policlinico'' din Napoli unde urmează să fie supus autopsiei pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, mai precizează sursa citată.

Femeia a lucrat în Pozzuoli ca badantă. Cei dragi nu își explică de ce a ales să recurgă la un asemenea gest, dar cred că cel mai probabil a cedat psihic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O badantă din Italia nu a mai suportat și s-a spânzurat de grinda casei. Descoperirea macabră făcută de prietenii săi