Antena Meniu Search
x

O femeie a încercat să îşi otrăvească soţul cu soluţie de desfundat chiuveta. Bărbatul a montat camere în bucătărie pentru a o demasca

Un doctor din California spune că şi-a surprins soția punând soluţie de desfundat chiuveta în limonada lui, după ce acesta a montat camere de supraveghere în bucătărie.

de Antonia Roşu

la 10.08.2022, 22:43

O femeie a încercat să îşi otrăvească soţul cu soluţie de desfundat chiuveta. Bărbatul a montat camere în bucătărie pentru a o demasca
O femeie a încercat să îşi otrăvească soţul cu soluţie de desfundat chiuveta. Bărbatul a montat camere în bucătărie pentru a o demasca

Poliția din California a arestat-o ​​pe Dr. Yue „Emily” Yu după ce soțul ei, Dr. Jack Chen, le-a trimis probe video săptămâna trecută cum încearcă să îl otrăvească, potrivit FoxNews.

Un radiolog din California spune că are dovezi video cu soția sa, dermatolog de profesie, care i-ar fi umplut băuturile cu substanțe chimice de uz casnic de mai multe ori – asta după ce a suferit leziuni interne și a ascuns camere în toată bucătăria familiei.

Poliția din Irvine a arestat-o săptămâna trecută pe dermatoloaga în vârstă de 45 de ani, dr. Yue Yu, care se numește și Emily, pentru otrăvire. Ea nu a fost încă acuzată oficial, potrivit Procuraturii.

Dr. Jack Chen, soțul ei în vârstă de 53 de ani, a cerut un ordin de restricţie vineri

Pe acelaşi subiect

„Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi cu Drano, o soluţie de curăţare a chiuvetei”, scrie în cererea lui Chen pentru obţinerea ordinului de restricție.

Drano este un produs chimic de curățare a scurgerilor de marcă pe care guvernul SUA îl descrie ca fiind „foarte periculos” dacă este ingerat, inhalat sau pus în contact cu pielea sau ochii.

„Am surprins trei ocazii separate în care toarnă Draino luat de sub chiuveta din bucătărie și îl pune în limonada mea”, a scris el într-o petiție adresată instanței.

Chen a montat camerele după ce a devenit suspicios în luna martie când a sesizat „un gust chimic” în limonadă și a fost diagnosticat cu ulcere, gastrită și esofagită, potrivit dosarului.

Într-una din zile, a declarat el, și-a acoperit băutura cu folie de plastic, iar ea ar fi dezlipit-o şi ar fi adăugat otrava

Potrivit dosarului, cuplul s-a căsătorit pe 4 iulie 2012 și au împreună doi copii: o fiică și un fiu, de 8, respectiv 7 ani.

El susţine că soția și soacra sa, Yuqin „Amy” Gu, l-au abuzat verbal și emoțional ani de zile atât pe el, cât şi pe cei doi copii, și că femeile i-ar fi izolat de verii și prietenii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie a încercat să îşi otrăvească soţul cu soluţie de desfundat chiuveta. Bărbatul a montat camere în bucătărie pentru a o demasca