Antena Meniu Search
x

„Nu știu de ce am făcut-o”. O îngrijitoare a otrăvit un bătrân de 93 de ani, pentru a nu le spune poliţiştilor că i-a furat 50.000 de dolari, în SUA

O îngrijitoare din Ohio a fost arestată și acuzată de tentativă de omor și furt, după ce ar fi luat 50.000 de dolari de la un bărbat de 93 de ani de care avea grijă, iar atunci când poliția a început ancheta, a încercat să-l otrăvească pentru a nu putea să le spună agenţilor despre faptele ei.

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 09:32

O îngrijitoare a otrăvit un bătrân de 93 de ani
O îngrijitoare a otrăvit un bătrân de 93 de ani - Shutterstock - foto ilustrativ

Camera corporală montată pe uniforma unuia dintre ofiţeri a înregistrat-o pe Mallory Giles, în vârstă de 34 de ani în timp ce mărturiseşte poliţiştilor care au arestat-o că "Nu ştiu de ce am făcut-o". Ea este acuzată pentru mai multe fapte pe care le-a comis în luna aprilie.  În prezent femeia a fost încarcerată la închisoarea din regiunea Erie, cu o cauţiune de 560.000 de dolari, scrie Daily Mail.

A încercat să îl omoare

Fiica pacientului a anunţat poliţia despre cele întâmplate în primăvara acestui an, după ce a observat câteva tranzacţii neobişnuite efectuate cu cardul bărbatului. Bătrânul îi dăduse cardul îngrijitoarei pentru ca aceasta să îi poată cumpăra câteva lucruri de care avea nevoie. 

Femeia a profitat de ocazie şi a folosit banii de pe cardul bărbatului pentru a-şi cumpăra lucruri cu care să îşi renoveze casa. "Practic, ţi-ai echipat toată casa folosind cardurile lui de credit", îi spun poliţiştii femeii în timpul interogatoriului. 

Pe acelaşi subiect

Locotenentul Scott Dahlgren a spus presei străine că femeia ar fi cumpărat mai multe lucruri folosind banii bătrânului. „Credem că au fost incluse pantofi, îmbrăcăminte, mobilier pentru locuinţa ei, decor pentru pereți, articole de îngrijire a gazonului”.

În timpul anchetei, victima a fost transportată la spital din cauza unei presupuse supradoze de droguri. I s-a administrat tratament, iar medicii au reuşit să îl stabilizeze. Întrebată în timpul interogatoriului dacă are probleme cu consumul de droguri, suspecta a spus poliţiştilor că nu.

Poliţiştii continuă să investigheze cazul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Nu știu de ce am făcut-o”. O îngrijitoare a otrăvit un bătrân de 93 de ani, pentru a nu le spune poliţiştilor că i-a furat 50.000 de dolari, în SUA