Antena Meniu Search
x

O femeie de 29 de ani a rămas însărcinată după o aventură de noapte. Îl caută acum pe tatăl viitorului său copil: „Știu că avea 19 ani. Nu ştiu cum îl cheamă"

A trăit o aventură de noapte, dar nu se aştepta ca în urma ei să rămână însărcinată. Acum tânăra de 29 de ani vrea să îl găsească pe tatăl viitorului său copil. Din păcate, nu ştie mai nimic despre el.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 12:04

O femeie de 29 de ani a rămas însărcinată după o aventură de noapte. Îl caută acum pe tatăl viitorului său copil: „Știu că avea 19 ani. Nu ştiu cum îl cheamă"

Povestea dintre Sarah-Jayne Snow, o scoțiancă de 30 de ani, şi tânărul de 19 ani a început în Tenerife, Spania, unde ea se afla în vacanţă. Cei doi băuseră şi şi-a dat frâu liber pasiunii pe o plajă. Doar că câteva luni mai târziu, a aflat că aşteaptă un copil. Sarah a lansat o căutare. Vrea doar ca bărbatul să ştie că va deveni tată şi dacă, într-o zi, vrea să facă parte din viaţa lui este binevenit.

„Știu că avea 19 ani. Nu-mi amintesc numele"

„Știu că avea 19 ani. Nu am schimbat numerele de telefon și nu-mi amintesc numele, tot ce îmi amintesc este că lucrează la centrul comercial Braehead din Glasgow. Când am aflat că sunt însărcinată, am știut că trebuie să încerc să-l găsesc. Pot să am grijă de fiul meu singură, dar nu vreau ca el să simtă că nu știe cine este tatăl lui. Tot ce vreau este ca el și familia sa să știe că va deveni tată, astfel încât, dacă vor dori să facă parte din viața copilului, vor putea face asta”, a mărturisit Sarah-Jayne Snow, potrivit CanarianWeekly.

Aventura de noapte s-a consumat pe 5 august anul trecut. „El avea 19 ani și eu 29. La început, nu am vrut nimic cu el, dar am ajuns să facem dragoste. Acum vreau doar să știe ce s-a întâmplat, că va fi tată. Nu-i cer nimic, dar are dreptul să știe. Nu îmi voi pierde speranța de a-l găsi, așa că trebuie să știe că în curând va avea un copil și că acest băiețel va ști, în viitor, cine este tatăl lui”, a conchis Sarah-Jayne plină de speranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie de 29 de ani a rămas însărcinată după o aventură de noapte. Îl caută acum pe tatăl viitorului său copil: „Știu că avea 19 ani. Nu ştiu cum îl cheamă"