Antena Meniu Search
x

Foto O femeie de 30 de ani s-a stins din viaţă brusc, la doar două zile după ce se logodise, în Anglia. Un băieţel de cinci ani va creşte acum fără mama lui

Avea toată viaţa înainte, era mamă şi abia se logodise de două zile. Dar totul s-a năruit pentru tânăra de 30 de ani, care s-a stins brusc.

de Monica Palade

la 09.01.2023, 11:58

Kirsty Cracknell urma să împlinească 31 de ani, însă nimic nu a anunţat tragedia care avea să lovească familia.

O moarte neaşteptată 

„A luat pe toată lumea prin surprindere. Este foarte dificil, neașteptat, iar noi, ca familie, am spus mereu că niciun părinte nu ar trebui să îngroape vreodată un copil. Având în vedere asta, este foarte dificil. Toți merg mai departe în felul lor, dar nimeni nu mai este ca înainte”, a mărturisit Craig, fratele lui Kirsty.

Femeia din Hull, Anglia, care lasă în urmă un fiu este descrisă de cei dragi ca fiind „sociabilă” şi drept cineva care „a iubit viața”. Craig a mai spus că pentru familie Crăciunul a fost o perioadă dificilă pentru că tânăra a murit pe 11 decembrie.

Pe acelaşi subiect

„Era o persoană aproape ireală. Era foarte puternică. Era foarte hotărâtă și deschisă și iubea viața. Avea atât de mulți prieteni. Ea lucra ca îngrijitoare şi a făcut asta de când îmi amintesc. Avea acea natură grijulie. Era blândă și bună, dar era și puternică. Îi plăcea să fie acolo, făcând diferite lucruri. Era îndrăzneață și a mers mereu înainte. Indiferent de ce era, ea a continuat să meargă înainte. Kirsty era fata lui tata şi îl iubea atât de mult. Kirsty a iubit și a fost iubită de atât de mulți oameni”, a mai spus Craig, potrivit Mirror.

Un prieten de familie, care încearcă acum să strângă bani pentru înmormântarea lui Kirsty, spune că fiul de cinci ani al tinerei crede că mama lui este o stea pe cer.

„Are doar cinci ani şi nu ştie prea multe din ce s-a întâmplat. Ştie că mama lui a plecat. Şi că este o stea pe cer. Pare să fie ok”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie de 30 de ani s-a stins din viaţă brusc, la doar două zile după ce se logodise, în Anglia. Un băieţel de cinci ani va creşte acum fără mama lui