Antena Meniu Search
x

O femeie de 50 de ani a fost violată în timp ce zăcea înconștientă pe o stradă din Mallorca

O britanică în vârstă de 50 de ani a fost violată în timp ce zăcea inconștientă pe o stradă din Mallorca, scrie Daily Mail. Femeia a fost atacată în jurul orei 3 dimineața, în zona Les Meravelles.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 11:28

O femeie de 50 de ani a fost violată în timp ce zăcea înconștientă pe o stradă din Mallorca
O femeie de 50 de ani a fost violată în timp ce zăcea înconștientă pe o stradă din Mallorca - Google Street View

Incident șocant pe o stradă din Mallorca, unde o femeie de 50 de ani din Marea Britanie a fost atacată și violată în timp ce zăcea inconștientă pe stradă de un cetățean german în vârstă de 40 de ani. 

Martorii îngroziți au încercat să intervină și să salveze victima, anunțând poliția. În cele din urmă, până la sosirea forțelor de ordine, oamenii au reușit să-l îndepărteze de lângă femeie. La scurt timp, un suspect în vârstă de 40 de ani, originar din Germania, a fost arestat.  

Victima, care se afla în vacanță în Spania, a fost transportată la spital, iar agresorul a ajuns în custodia poliției. Potrivit autorităților, atacul a avut loc pe o stradă din apropierea plajei, extrem de populară și populată pe timpul nopții. 

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut chiar în fața a zeci de martori, în mijlocul străzii. Anchetatorii suspectează că victima și agresorul se cunoșteau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie de 50 de ani a fost violată în timp ce zăcea înconștientă pe o stradă din Mallorca