Antena Meniu Search
x

O femeie din Coreea de Sud, terorizată de mii de apeluri după ce numărul ei de telefon a apărut în "Squid Game", pe Netflix. Reacţia companiei

O femeie din Coreea de Sud s-a trezit ea însăşi într-o realitate distopică o dată cu lansarea serialului "Squid Game" (n.red. Jocul Calamarului). Femeia a povestit pentru presa locala că a început să fie sunată încontinuu de necunoscuţi care îi cereau să participe la jocul din serial.

de Redactia Observator

la 07.10.2021, 17:01

O femeie din Coreea de Sud, terorizată de mii de apeluri după ce numărul ei de telefon a apărut în "Squid Game", pe Netflix. Reacţia companiei
- Profimedia

Totul a pornit de la o greşeală a producătorilor serialului. Aceştia au folosit în serial un număr de telefon ales aleatoriu, dar fără a verifica dacă respectivul număr este alocat unei persoane sau unei firme. S-a dovedit că numărul de telefon era al femeii respective. "Este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există peste 4.000 de numere pe care a trebuit să le şterg din telefonul meu. La început nu ştiam de ce, însă prietenul meu mi-a spus că numărul meu a apărut în 'Squid Game' şi atunci am realizat ce se întâmplă", a declarat femeia din Seongju, sud-estul Coreei de Sud.

Reprezentanţii Netflix i-au rugat pe cei care se uită la serial să nu mai apeleze numărul respectiv până când echipa de producţie va reuşi să-l cenzureze. De asemenea, potrivit presei sud-coreene, citate de BBC, Netflix ar fi încercat să ofere o despăgubire de până la cinci milioane de woni, adică aproximativ 4.178 dolari.

Ce este "Squid Game"?

"Squid Game", noul serial lansat de Netflix care a creat o nouă isterie internaţională, este un thriller distopic care spune povestea unor persoane care se confruntă cu probleme financiare uriaşe. Aceştia i-au parte la o serie de jocuri care au câştiguri fabuloase după ce sună la un număr de telefon.

Jocurile par asemănătoare celor jucate în copilărie, însă pierderea unui joc este fatală pentru participant. "Squid Game", serial sud-coreean, a fost lansat pe Netflix pe 17 septembrie şi a ajuns deja pe primul loc în topul preferinţelor în 90 de ţări, în doar 10 zile de lansare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O femeie din Coreea de Sud, terorizată de mii de apeluri după ce numărul ei de telefon a apărut în "Squid Game", pe Netflix. Reacţia companiei