Antena Meniu Search
x

O femeie din Italia a murit la mormântul soțului ei, de Sf. Valentin. Și-a vândut casa pentru a se muta mai aproape de cimitir

O femeie de 85 de ani din Italia a murit la mormântul soțului, chiar de Sfântul Valentin. Văduva și-a vizitat partenerul, timp de 40 de ani, în fiecare zi, scrie La Repubblica.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 12:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Timp de 40 de ani, femeia originară din Treviglio a mers la mormântul soțului în fiecare zi, pentru a curăța locul, a face rugăciuni și pentru a-i aduce flori proaspete. 

Femeia și-a iubit atât de mult soțul, încât și-a vândut locuința și s-a mutat într-un bloc din apropierea cimitirului de pe strada Abate Crippa, pentru a-l putea vizita zilnic. 

Pe 14 februarie, Erimina Dossi, mama a șapte copii, a mâncat de prânz, apoi a plecat spre cimitirul aflat doar la 100 de metri de blocul său. 

Însă, femeii i s-a făcut rău și a căzut pe mormânt. A fost găsită de o altă persoană, care aducea flori unei rude. Oamenii au chemat ambulanța, însă Erimia nu a mai putut fi salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie din Italia a murit la mormântul soțului ei, de Sf. Valentin. Și-a vândut casa pentru a se muta mai aproape de cimitir