Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-şi dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport

O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-și dea partenerul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport. Totuși, judecătorul i-a respins solicitarea. Decizia instanței a fost publicată în această săptămână.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 12:32

O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-şi dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-şi dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport - Profimedia

Un tribunal din Noua Zeelandă a respins cererea neobișnuită a unei femei, potrivit BBC. Ea a încercat să-și dea partenerul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport și astfel a ratat participarea la un concert, scrie Mediafax.

Femeia spune că iubitul său a încălcat un "contract verbal"

Ea și-a acuzat iubitul că ar fi încălcat un „contract verbal” în care acesta a fost de acord să o ducă la aeroport, să stea în casa ei și să aibă grijă de câinii ei. Deoarece bărbatul nu și-a respectat angajamentul, femeia a fost nevoită să plătească sume suplimentare pentru un nou bilet de avion și pentru cazarea câinilor într-un adăpost.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi aveau o relație de șase ani și jumătate în momentul disputei. Judecătorul a respins cazul argumentând că o promisiune între prieteni nu reprezintă un contract cu efecte juridice. Procesul s-a desfășurat în primăvară, dar decizia a fost anunțată joi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-şi dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport