Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără ucisă de un şofer inconştient, la câteva ore după ce îşi cumpărase rochia de mireasă, în Irlanda: "Ne va fi mereu dor de tine"

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce o tânără care se pregătea să devină mireasă a murit în ziua în care îşi cumpărase rochia pentru marele eveniment. Şoferul vinovat a fugit imediat de la faţa locului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.07.2021, 16:17

Laura Connolly, în vârstă de 34 de ani, urma să se căsătorească anul viitor cu iubitul ei din adolescenţă. Visurile sale s-au spulberat când un şofer a pierdut controlul volanului şi a izbit-o din plin. În aceeaşi zi mersese la cumpărături pentru a-şi cumpăra rochia de mireasă. Incidentul tragci a avut loc în Donegal, Irlanda de Nord-Vest.

Tânăra urma să se mărite anul viitor

Familia şi prietenii tinerei, mamă a unui copilaş, au inundat reţelelede socializare cu mesaje de condoleanţe. Laura urma să se căsătorească anul viitor cu cel pe care îl iubea încă din adolescenţă, Joe McCullagh. Atât el cât şi băieţelul pe care cei doi îl aveau împreună, Jamie, sunt consolaţi de apropiaţi în momentele dificile.

Din primele detalii, tânăra mersese la cumpărături pentru a-şi găsi în sfârşit rochia de mireasă pe care avea să o poarte în marea zi, apoi a decis să iasă cu prietenii în oraş, câteva ore mai târziu. Tocmai ce îşi luase rămas bun de la un prieten şi se îndrepta spre Twonspark, Lifford, pe drumul N15, când a fost spulberată de o dubă. Şoferul a părăsit imediat locul accidentului, potrivit Mirror.

Laura a fost dusă de urgenţă cu o ambulanță la Spitalul Universitar Letterkenny, dar a fost declarată moartă la scurt timp. Duminică, un bărbat de 40 de ani a fost arestat şi audiat la secţia de poliţie Letterkenny Garda pentru accidentul soldar cu o victimă decedată.

Întreaga comunitate a rămas marcată de vestea morţii fetei. Consilierul Strabane, Jason Barr, apropiat al Laurei, a spus că „inima-i e frântă” de când a aflat că prietena lui a fost ucisă.

„Mă doare inima de azi dimineaţă, aflând vestea devastatoare despre Laura Connolly. Laura a fost una dintre cele mai grijulii, bune, pline de viaţă şi educate tinere pe care ai fi putut-o întâlni, dacă ai fi vrut să râzi, Laura era o companie potrivită. O viaţă atât de tânără, luată mult prea curând în circumstanţe atât de tragice. Condoleanțele mele din toată inima sunt adresate mamei și tatălui ei, logodnicului, fiului, fraților, cercului mai larg al familiei Connolly și prietenilor ei apropiați. Dumnezeu să vă dea toată puterea pentru a trece prin asta. Aș face apel la oricine are informații să vină la secţie, această familie va avea nevoie de asta. Liniștește-te în pace, Laura” a declarat consilierul.

Şoferul care a ucis-o pe tânără, de negăsit

Unchiul victimei, Andy Connolly, îngenunchiat de durere, făcuse un apel la comunitate cu speranţa ca oricine ar avea informaţii să vină în faţă şi să spună ce s-a întâmplat în seara tragediei.

"Oricine are informaţii cu privire la uciderea şi fuga de la locul morţii nepoatei noastre Laura Connolly, la sensul giratoriu din Lifford, aseară, contactați-ne pe oricare dintre noi sau vorbiţi cu autorităţile competente!!! Este o experiență traumatică pentru toată lumea din familia noastră, un șoc masiv în ceea ce priveşte o tânără plină de viaţă, un fiu şi un iubit, o mamă şi un tată, fraţi, prietnei, toţi distruşi. Dacă ştiţi cine este acest criminal vă rog vorbiţi!” a scris el într-o postare pe Facebook, amintind tuturor de bunătatea tinerei şi de momentele frumoase în care era prezentă şi pe care le va păstra în suflet pentru totdeauna: „Rip Laura. Ne va fi mereu dor de tine. Îmi voi aminti întotdeauna de glumele tale bune. Linişteşte-te în pace. Pentru unchiul tău nu va rămâne nicio piatră neîntoarsă în procesul de a-l găsi pe vinovat.”

De asemenea, consilierul local din Lifford, Gerry Crawford, a ţinut să menţioneze într-o declaraţie de presă că moartea Laurei aruncă o pătură de umbră asupra întregii comunităţi:

„Ştirile cumplite care au ajuns în această comunitate, în această dimineaţă, au adus tristeţe pentru toată comunitatea noastră. Trecerea cuiva în nefiinţă, a unui om atât de tânăr şi în circumstanţe atât de tragice, categoric va păstra tristeţea între noi pentru mult timp. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei apropiaţi în momentele dificile”.

O anchetă este în plină desfăşurare pentru a afla circumstanţele exacte ale producerii tragediei. O echipă de criminalişti s-a prezentat şi astăzi la faţa locului. Anchetatorii fac apel la martori pentru a ajuta la descoperirea vinovatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără ucisă de un şofer inconştient, la câteva ore după ce îşi cumpărase rochia de mireasă, în Irlanda: "Ne va fi mereu dor de tine"