Antena Meniu Search
x

O fetiță de 17 luni a murit după ce s-a înecat într-o piscină gonflabilă: "Niciun părinte nu ar trebui să-și vadă copilul murind"

O fetiță de un an și jumătate a murit înecată într-o pisicină gonflabilă, în timp ce mama ei era la serviciu. Corpul micuței a fost găsit de fratele său, în vârstă de șase ani.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 12:54

Fratele lui Totty a descoperit trupul neînsuflețit al fetiței
O fetiță de 17 luni a murit după ce s-a înecat într-o piscină gonflabilă - GoFundMe

Tahlia Brown a povestit cum fiica ei, Taidyn Murphy, în vârstă de 17 luni, cunoscută sub numele de Totty, a căzut și s-a înecat în piscina gonflabilă. La acea vreme, partenerul lui Tahlia, Cecil Murphy, fratele de șase ani al lui Totty și alți doi copii se aflau în casa familiei Gracemere din Queensland, în nord-estul Australiei, potrivit The Sun.

Fratele lui Totty a descoperit trupul neînsuflețit al fetiței

Fratele lui Totty a descoperit trupul neînsuflețit al fetiței a fost dusă la Spitalul de Copii din Brisbane, unde a fost pusă într-o comă indusă medical. Totty a murit a doua zi în brațele Tahliei. Alyce Pocock, o prietenă de familie, a descris modul în care Tahlia s-a învinuit pentru moartea lui Totty, crezând că fetița ar fi fost în siguranță dacă nu ar fi fost la serviciu.

Dar i-am spus că este ridicol, ea era la serviciu pentru a asigura familiei un trai bun, a spus Alyce.

Pe acelaşi subiect

Copilul, pe care Alyce l-a descris ca fiind „dulce” și mereu fericit să cunoască oameni noi, tocmai începuse să spună cuvinte noi, precum „mamă”, „tată” și „cățeluș”. Din păcate, Alyce a spus că moartea devastatoare a lui Totty a urmat o serie de evenimente tragice din viața lui Tahlia, după ce tatăl, tatăl ei vitreg și bunicul ei au murit când ea era copil.

Niciun părinte nu ar trebui să-și vadă copilul murind, durerea este de nedescris”, a spus Alyce.

Femeia a creat o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui Totty.  „Ea a fost cu adevărat cea mai fericită, mai dulce și mai iubitoare fetiță care a intrat vreodată în viața noastră”, a spus Alice pe pagina de strângere de fonduri. Polițiștii investighează incidentul și vor întocmi un raport pentru medicul legist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiță de 17 luni a murit după ce s-a înecat într-o piscină gonflabilă: "Niciun părinte nu ar trebui să-și vadă copilul murind"