Antena Meniu Search
x

Băiețel de 6 ani, găsit mort la 30 de minute după ce fusese dat dispărut, în Arad. Copilașul s-a înecat într-un râu din Chisindia

Tragedie în localitatea Chisindia, județul Arad. Un băiețel de doar 6 anișori, care fusese dat dispărut duminică seară, a fost găsit mort, înecat în albia unui râu. Copilașul locuia doar cu bunica lui.

De Veronica Micu la 03.10.2022, 09:24
pompieri actionează in cadrul unui exercitiu
Băiețel de 6 ani, găsit mort la 30 de minute după ce fusese dat dispărut, în Arad. Copilașul s-a înecat într-un râu din Chisindia - Arhiva / imagine ilustrativă

Copilul a fost dat dispărut de acasă duminică seara, în jurul orei 19:00.

Băiețelul a fost găsit înecat într-un râu din Chisindia

La 30 de minute de la sesizare, băiatul, care era crescut doar de bunică, a fost găsit fără suflare în albia unui afluent al râului Crișul Alb. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l readucă pe micuț la viață, însă efortul lor a fost în zadar, fiind pronunțat decesul.

"În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate.

Pe acelaşi subiect

După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de redactorul Observator Iulia Pop -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Băiețel de 6 ani, găsit mort la 30 de minute după ce fusese dat dispărut, în Arad. Copilașul s-a înecat într-un râu din Chisindia