Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Scoţia, acuzată că şi-a ucis nepotul de doar 10 luni, după ce bebeluşul s-a înecat în baie: "A zis că-l lasă două secunde, cât se machiază"

O femeie din Scoția este acuzată că și-a ucis nepotul, după ce acesta s-a înecat în cadă, în timp ce ea l-a lăsat nesupravegheat, pentru a se machia.

de Redactia Observator

la 20.09.2022 , 13:28

Femeia a lăsat copilul nesupravegeat, cât timp ea se machia
O femeie din Scoţia, acuzată că şi-a ucis nepotul de doar 10 luni, după ce bebeluşul s-a înecat în baie - Profimedia

Kayleigh Kerr este acuzată de uciderea din culpă a lui Logan Cruickshanks într-o casă din Easterhouse, Glasgow, în august 2018. Procurorii susțin că Kayleigh a fost iresponsabilă când a lăsat copilul de 10 luni în cadă, înainte de a adăuga o „cantitate excesivă” de apă. Tânăra de 25 de ani este, de asemenea, acuzată că l-a lăsat în mod repetat pe Logan nesupravegheat, relatează Mirror.

Femeia se confruntă cu acuzație de nesupraveghere intenționată

Înalta Curte din Glasgow a auzit că Logan „a murit înecat”. Femeia se confruntă cu o acuzație alternativă care susține că aceasta l-ar fi lăsat intenționat nesupravegheat pe copil, în acea zi. Mama lui Kayleigh, Agnes Kerr, în vârstă de 49 de ani, le-a spus juraților că cel mic locuia cu ele. Agnes a declarat că a adormit în dimineața morții lui, când fiica sa a trezit-o și a flat de tragedie.

Articolul continuă după reclamă

 „Nu știam de ce striga. Striga că ceva nu este în regulă cu Logan. A spus că l-a lăsat doar două secunde singur, cât s-a machiat, a spus mama lui Kayleigh. Cea mai bună prietenă a lui Kayleigh, Lauren Wilson, în vârstă de 27 de ani, a spus juraților că a vorbit cu aceasta pe Facebook în dimineața morții lui Logan. Ea a declarat că femeia și Logan urmau să meargă la ea acasă, mai târziu în acea zi.

 „Îi fac o baie și vin, a fost unul din mesajele lăsate de femeie prietenei sale, înainte să se întâmple tragedia. „L-am lăsat pe Logan în baie pentru puțin timp și când m-am întors nu respira”, a declarat femeia. Procesul continuă în fața judecătorului Lord Armstrong.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Femeie din Scoţia, acuzată că şi-a ucis nepotul de doar 10 luni, după ce bebeluşul s-a înecat în baie: "A zis că-l lasă două secunde, cât se machiază"