Antena Meniu Search
x

O fetiță de 7 ani din SUA s-a apucat de vândut limonadă pentru a strânge bani de cruce la mormântul mamei: "Știu că o privește de sus și e fericită"

Poveste înduioșătoare în SUA. O fetiță de 7 ani a început să vândă limonadă pe stradă ca să strângă bani pentru a pune o cruce la mormântul mamei sale. Mama micuței s-a stins în luna martie, la doar 29 de ani. 

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 18:27

O fetiță de 7 din SUA s-a apucat de vândut limonadă pe stradă pentru a cumpăra o cruce la mormântul mamei
O fetiță de 7 din SUA s-a apucat de vândut limonadă pe stradă pentru a cumpăra o cruce la mormântul mamei - Mirror

Micuța Emouree Johnson, în vârstă de 7 ani, și-a făcut un stand micuț pe stradă și a început să vândă limonadă pentru un scop de-a dreptul emoționant. Copila din Scottsboro, un oraș din comitatul Jackson, Alabama, vrea să strângă bani pentru a-i cumpăra mamei sale, Karli, o cruce la mormânt. Femeia s-a stins din viață în luna martie, la doar 29 de ani, potrivit Mirror.

Micuța a transformat standul de limonadă într-un adevărat simbol al speranței. Vrea să se asigure că locul de odihnă al mamei sale este marcat cu demnitatea pe care o merită. 

S-a apucat de vândut limonadă pentru a cumpăra o cruce la mormântul mamei

„Nu știam că doar a face o mică limonadă va aduce atât de mulți oameni în casa mea. Este distractiv, dar și incredibil în același timp”, a declarat fetița.

Pe acelaşi subiect

Standul cu limonadă a atras sprijin din partea tuturor vecinilor. Bunica ei, Jennifer Bordner, a ținut să mulțumească tuturor, cu ochii în lacrimi, pentru speranța pe care i-au dat-o micuței.

„O ajută să se vindece, știu că mama ei o privește de sus și este atât de fericită”, a spus Jennifer.

Deși micuța a început să vândă limonada chiar în această săptămână, generozitatea comunității a fost remarcabilă. S-au strâns aproape 10.000 de dolari, datorită bunăvoinței vecinilor și unei postări pe rețelele de socializare care a devenit rapid virală.

Nu numai că oamenii au contribuit cu bani, dar și-au oferit și ajutorul pentru a obține o piatră funerară pentru mormântul lui Karli.

„Am fost uimită și am vărsat lacrimi de bucurie, am simțit o pace și fericire pentru că toată lumea a venit să o susțină pe nepoata mea. Asta mi-am dorit cel mai mult, ca ea să nu aibă inima frântă”, a continuat bunica fetiței.

Emouree vede standul de limonadă ca o modalitate de a-i aduce un omagiu mamei sale și de a găsi mângâiere după moartea ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O fetiță de 7 ani din SUA s-a apucat de vândut limonadă pentru a strânge bani de cruce la mormântul mamei: "Știu că o privește de sus și e fericită"