Antena Meniu Search
x

Gestul înduioșător făcut de o stewardesă, după ce un bebeluș a început să plângă în timpul zborului: "Ea merită o mărire de salariu"

O stewardesă a cucerit inimile pasagerilor dintr-un avion, dar și ale utilizatorilor TikTok, ducă ce gestul ei plin de căldură față de un bebeluș care plângea a devenit viral.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 22:25

Gestul înduioșător făcut de o stewardesa, după ce un bebeluș a început să plângă în timpul zborului
Gestul înduioșător făcut de o stewardesa, după ce un bebeluș a început să plângă în timpul zborului - TikTok / jessicawindsorr

Momentul a fost surprins de către Jessica Nelson, o mamă care călătorea cu bebelușul ei, Oakland, care zbura pentru prima dată. Micuțul a devenit agitat în timpul zborului și a început să plângă. Însoțitoarea de zbor nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat pentru a-l liniști pe micuț.

Femeia l-a luat pe micuț în brațe, cu permisiunea mamei, și l-a plimbat prin avion, înțelegându-se cu cel mic parcă din priviri. L-a mângâiat pe spate și i-a făcut „un tur” al avionului, fapt care se pare că îi era pe plac băiețelului, relatează Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Gestul stewardesei, apreciat de mii de oameni

Însoțitoarei de zbor care i-a oferit bebelușului meu care țipa un tur al avionului, mulțumesc. Ea merită o mărire de salariu”, a scris mama pe TikTok.

Videoclipul a devenit rapid viral, iar utilizatorii nu au încetat să lase comentarii, fiind plăcut surprinși de gestul sewardesei. 

Și el pare atât de fericit!!!” 

Videoclipul a avut, de asemenea, un impact pozitiv asupra altor părinți care erau îngrijorați să zboare cu bebelușii lor. 

"Trebuia să văd asta astăzi. Eu și copilul meu avem un zbor săptămâna viitoare și eram foarte îngrijorată. Nu vreau ca oamenii să mă urască pentru că plânge", 

Eu și copilul meu de doi ani avem un zbor mâine, e primul el zbor Acest lucru mă liniștește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Gestul înduioșător făcut de o stewardesă, după ce un bebeluș a început să plângă în timpul zborului: "Ea merită o mărire de salariu"