Antena Meniu Search
x

Video O italiancă şi-a abandonat nepoţelul de opt ani în maşină ca să joace Bingo. Femeia şi-a venit în fire doar la sosirea carabinierilor

Caz şocant într-un oraş din nordul Italiei: o bunică şi-a abandonat nepotul într-o maşină pentru a juca Bingo, de care era pasionată.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 09:25

Vezi și

Părinţii băiatului de opt ani erau plecaţi din oraş şi îl încredinţaseră bunicii. Seara, aceasta l-a luat în maşină şi a parcat în faţa sălii de Bingo. I-a spus că intră doar pentru câteva minute dar jocul a făcut-o să piardă noţiunea timpului. 

Nu a reacţionat nici când agenţii de pază, îngrijoraţi, au anunţat în sală că un copil era singur într-o maşină. Bunica şi-a venit în fire doar la sosirea carabinierilor, care au dus acasă băiatul, pe jumătate adormit. 

Acum, femeia este acuzată de abandonarea unui minor. Cazul a atras atenţia asupra dependenţei de jocuri de noroc, fenomen care ia amploare în nordul Italiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O italiancă şi-a abandonat nepoţelul de opt ani în maşină ca să joace Bingo. Femeia şi-a venit în fire doar la sosirea carabinierilor