Antena Meniu Search
x

O iubită educatoare a murit brusc în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil. Lacrimi și rugăciuni pentru mama din Australia

O mamă a trei copii a murit brusc în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil. Megan Fisher s-a stins din viață pe neașteptate pe 5 octombrie, lăsând în urmă trei fii: Josh, în vârstă de 19 ani, Zac, în vârstă de 17 ani, și Levi, în vârstă de 9 ani. Vestea a fost cu atât mai tragică în condițiile în care nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 15:42

O iubita profesoară de grădiniță a murit brusc în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil
O iubita profesoară de grădiniță a murit brusc în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil - Facebook

Colegii partenerului ei de viață, Matt Owen, polițist și broker ipotecar, au strâns peste 43.000 de dolari pentru familie. Mama, în vârstă de 39 de ani, a fost deplânsă de familie și prieteni, inclusiv de colegii de la Goodstart Early Learning Estrella, unde era profesoară de grădiniță.

Moartea fulgerătoare a mamei a șocat familia

''Megan a fost o persoană caldă și amabilă și avea relații extraordinare cu copiii care erau în grija ei. Ea a fost o educatoare, colegă și prietenă minunată, inspirată și generoasă'', a ținut să menționeze cineva apropiat. Victima a lucrat și ca nutriționist pentru NSW Health, expertiză pe care a adus-o la clasă.

Mama lui Matt, Dianne, a numit-o ''a treia ei fiică''. ''O să-mi fie atât de dor de ea. Dragostea mea pentru ea nu a cunoscut limite'', a mai scris ea. Familia ei a primit condoleanțe și de la clubul de fotbal Wagga City Wanderers, unde soțul a antrenat echipa de băieți sub 18 ani.

Înmormântarea mamei va avea loc joi pentru familie și prieteni la o biserică locală din Wagga Wagga, Australia. Până la acest moment, nu se știe exact cauza morții, dar specialiștii urmează să se pronunțe. Prietenii de familie au organizat o strângere de fonduri, care a atras donații de la peste 500 de persoane deja, conform Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O iubită educatoare a murit brusc în timp ce era însărcinată cu al patrulea copil. Lacrimi și rugăciuni pentru mama din Australia