Antena Meniu Search
x

O mamă a aflat că iubitul cunoscut pe Tinder o înşela cu fiica ei, în vârstă de 17 ani: „Am înnebunit; i-am spus că mă dezgustă”

O mamă a a aflat ce înseamnă trădarea în cel mai nefericit mod, atunci când şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu comportamentul fiicei sale şi a iubitului ei, un tânăr cunoscut pe Tinder.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.08.2021, 11:59

Femeie care se ceartă cu un bărbat aşezat în pat
O mamă a aflat că iubitul cunoscut pe Tinder o înşela cu fiica ei, în vârstă de 17 ani - Shutterstock

Natalie Mallinson a început să suspecteze că iubitul cunoscut nu de mult pe Tinder, ar avea o aventură întocmai cu fiica ei, după ce comportamentul celor doi a devenit ciudat. În timpul stării de urgenţă, Kevin George, în vârstă de 40 de ani, devenise tot mai apropiat de fiica acesteia, în vârstă de doar 17 ani. Adolescenta îşi petrecerea mai multe ore în compania lui, lucru care i s-a părut la început de înţeles femeii, dar ulterior a devenit o apropiere nepotrivită, spune ea.

Chiar şi prietenii Nataliei au început să comenteze pe alocuri şi să îşi exprime părerea, considerând că între cei doi părea să fie mai mult decât o relaţie de înţelegere de tipul „potenţial tată vitreg-fiică”.

„Obişnuiam să stau eu la Kevin sâmbătă seara, în timp ce fata mea avea grijă de cei doi copii mai mici ai mei, acasă, dar la începutul acestui an, ea a ajuns să petreacă sâmbetele la Kevin. Iniţial nu m am gândit la nimic. Ulterior însă am început să observ că devenea excesiv de jucăuşă cu el, stând în spatele lui și punându-și brațele în jurul lui. În plus au observat şi alţi oameni care îmi spuneau «Aproape că Kevin şi fiica ta sunt un cuplu, nu tu şi el»”, a povestit Natalie, în vârstă de 39 de ani.

Fiica şi iubitul mamei au rămas împreună

Pe acelaşi subiect

Când nu a mai rezistat sentimentelor şi frământărilor care o apăsau din ce în ce mai tare, femeia i-a confruntat. Perechea a negat orice fel de apropiere iniţial, dar ulterior adolescenta a recunoscut că avea sentimente pentru Kevin şi că dormiseră împreună de mai multe ori, potrivit Mirror.

„Am înnebunit”, a recunoscut Natalie, din Bridlington, East Yorks. „L-am numit un pervers murdar şi i-am spus că mă dezgustă. Eram atât de furioasă. Asta a fost la începutul lunii iulie şi de atunci nu am mai vorbit cu niciunul dintre ei. Chiar dacă a depășit vârsta consimțământului și nu au făcut nimic ilegal, el era totuși într-o poziție de responsabilitate asupra ei. Nu ar fi trebuit să permită acest lucru. Va fi foarte greu să o iert, dar va fi întotdeauna fiica mea și, dacă va bate vreodată la ușa mea, o voi lăsa să intre. Cât despre Kevin, îl urăsc. Nu credeam că te poți ‘dezîndrăgosti’ de cineva la fel de repede aşa cum am reuşit eu, dar poți”.

Mama îl întâlnire pe Kevin în urmă cu doi ani, prin intermediul aplicaţiei Tinder: ”Am fost foarte încântată. Părea așa un tip autentic, exact genul de bărbat pe care îl căutam. Am simțit că aș fi fericită dacă el mi-ar fi întâlnit copiii, ceea ce este evident important pentru orice mamă. A mers minunat. Toată lumea s-a înţeles foarte bine. Fiica mea și a lui Kevin, care are opt ani, s-au înţeles deosebit de bine".

Dar acum, femeia spune că a experimentat „trădarea supremă”, adăugând că Kevin, care trăiește acum cu fiica ei, are vârsta suficientă pentru a fi mai degrabă tatăl adolescentei.

„Nu am cerut să se întâmple acest lucru, dar pur şi simplu s-a întâmplat. Nu am intenționat niciodată să începem o relație, dar nu ascundem nimic de nimeni”, a declarat Kevin ca răspuns în faţa acuzaţiilor fostei sale iubite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă a aflat că iubitul cunoscut pe Tinder o înşela cu fiica ei, în vârstă de 17 ani: „Am înnebunit; i-am spus că mă dezgustă”